.

PETCEE Любов от пръв поглед Рамки за снимки за Деня на Майката за бебето от мама, Рамки за Първи Ден на Майката, Подаръци за Новородено, Нова Майка, бъдещата мама, Нови Р?

PETCEE Любов от пръв поглед Рамки за снимки за Деня на Майката за бебето от мама, Рамки за Първи Ден на Майката, Подаръци

BGN 3.20

Сума
Налично за поръчка

❤️ 【Подаръци за Деня на майката за бебето и майките】 : Рамка за снимки на деня на майката с думите "Любов от пръв поглед", отличен подарък за деня на майката за бебета момичета и момчета от мама, мама, татко, баба, дядо ❤️ 【Размер】 : Детска фоторамка "Любов от пръв поглед" размер на около 6 "x 8", отговаря приблизително на снимки с размер 4 "x 6", отличен за запаметяване на първия ден на майката на майка и дете. ❤️ 【Дървена рамка за снимки】 : настолна рамка за снимки на деня на майката е изработена от дърво, здрав и водоустойчив. и има сгъваем статив и триъгълни кука на гърба на панела, който е лесен за инсталиране върху плот или да виси на стената. ❤️【Лесно да поставите или извадите снимка】 : На обратната страна На рамки за снимки за деня на майката детето има 4 гъвкави ротационни мъжец, в които лесно да поставите или извадите снимка. ❤️【Подаръци и декорации за Деня на майката】 : най-Добрите подаръци за деня на майката на новороденото, наскоро майки, бъдещи майки и новите родители.Страхотна домашна рамка за снимки за десктоп в детската спалня и интериор на детската стая.PETCEE Любов от пръв поглед Рамки за снимки за Деня на Майката за бебето от мама, Рамки за Първи ден на майката, Подаръци за Новородено, Нова майка, бъдещата мама, нови родители, декор на детска стая за момчета и момичета.

Декларирани характеристики