.

Чашки за питиета DUJUST Diamond (1,5 унции), Набор от кристални питиета, украсени с люспи позлата 24 Карата, луксозни и красиви чашки за питиета, които не съдържат BPA и олово, с?

Чашки за питиета DUJUST Diamond (1,5 унции), Набор от кристални питиета, украсени с люспи позлата 24 Карата, луксозни и красиви

BGN 18.99

Сума
Налично за поръчка

【Диамантени ръба и люспи от 24-каратово позлата, единствен По рода си】Този набор от питиета, украсена с 24-каратной златно фолио, луксозна и красиваКонцепцията на дизайна на този набор - да бъде уникален и екстравагантен.Горната част на чашите има продълговата, доп форма, а долната напомня изтеглени на пчелните пити.Сложете ги в бар, леко завъртете ръката си, и вие ще видите, как пламнал кристални чаши за вино с диамантена огранкой, отразяващи великолепен златен лабиринт. 【Отличен кристална чаша, наслада както визуални, така и вкусови качество】Този комплект е изработен от висококачествен кристал, тежки и средни видоизменен.Всеки продукт на внимателно обработени, за да се гарантира устойчивост.Прозрачна чаша и дава на красиво визуално удоволствие, когато можете да се наслаждавате на виното.Тя може да се използва като декоративен елемент във вашия винен шкаф или хола. 【Съсредоточете се върху детайлите, за да подобри вашите усещания】Малки чаши на пипане е гладка и подобрени.Перфектен дизайн с диамантена огранкой отговаря на визуална естетика и размера на ръцете си.Чаша достатъчно тежки, за да не се преобръщам.В тях няма кадмий и олово, те са преминали тестовете на SGS и информационния лист за безопасност.Можете да го използвате с доверие.Ние се грижим за всеки детайл, за да ви дам друг опит за употреба на алкохол. 【Най-добрият избор за подаръци】 В този луксозен комплект включва 6 чаши (1,5 унции). Идеален за съвместно пиене на напитка с някой специален в края на един дълъг ден.А вашите приятели и семейство ще бъдете изумени от този набор.Това също е чудесен подарък за Деня на майката, Деня на бащата, рождени дни, годишнини, сватби и Коледа.Моля, обърнете внимание : Тъй като издухан ръчно, определена мощност може да се различават малко. 【Гаранция за връщане на парите в рамките на 90 дни】 Dujust се стреми да предоставя на нашите клиенти високо качество на изящни чашки.И ние гарантираме вашето задоволство.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас, ние сме винаги готови да реши проблема.Ако не сте доволен от него, ние ще възстановим 100% отговарят на възстановяване, без обяснение на причините. Не съдържа олово.Препоръчва се за почистване стъклена чиния ръчно.Не се препоръчва да се използва в микровълнова печка.Микровълнови фурни може да навреди на злато.

Декларирани характеристики