.

Вибратор със заек-Вибратор за жени, 12 Вибрации, Стимулация на точката G За Лизания език Клитора, Секс-Играчки за възрастни, за Двойки, Вагинален Реалистичен Анален В?

Вибратор със заек-Вибратор за жени, 12 Вибрации, Стимулация на точката G За Лизания език Клитора, Секс-Играчки за възрастни,

BGN 6.66

Сума
Налично за поръчка

✔【Меко близане на два езика】 Вибратор-заек 2-в-1 е точна и всеотдайна стимулация на клитораКулминацията в рамките на 90 секунди с последващо непрекъснато кульминациями.Двойна близане на език клитора и зърната на гърдите. ✔【Реалистичен дизайн фаллоимитатора】 Реалистичен дизайн фаллоимитатора с извита ос може лесно да се плъзга във влагалището.Достигне и стимулируйте си точка, U, точка G и клитора. ✔【12 режима на вибрация】12 регулируеми и мощни режима на вибрации, са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали любители на секс играчки, вие със сигурност ще намерите своя собствен режим на кулминацията. ✔【Лесно почистване + 100% водоустойчив】Вибратор-вибратор е изработен от висококачествен силикон. 100% ежедневно водоустойчив, почистване на секс-играчки вода от чешмата. ✔【Безжична USB-акумулаторна батерия】 Вибратор Rabbit за жени се зарежда през USB.Заредете се с него с помощта на зарядно за телефон, компютър или захранващ блок.Напълно се зарежда за 2 часа. Дизайнът фаллоимитатора, силна вибрация.Розово : цвят на любовта.

Декларирани характеристики