.

Вътрешна Защита на Облегалката на столчето за кола, Моющаяся Тампон за автомобилни Седалки за кола за защита на столчето за кола (Малко на ivanka dimitrova в Шапка)

Вътрешна Защита на Облегалката на столчето за кола, Моющаяся Тампон за автомобилни Седалки за кола за защита

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

С конверсионными пръчки : предлага се с две конверсионными пръчки и черен стълб с накаткой, удобен за вас да използватеТази възглавница на облегалката на столчето за кола е различен изискан качество на изработка и подходящ за повечето коли.Здрава быстрорежущая стомана : Изработен от висококачествена бързорежеща стомана се отличава с висока твърдост, трайна, повредени винтовете лесно да се прибира.За зачищенных, счупени или повредени болтове : Подходящ за зачищенных, счупени или повредени болтове с шестоъгълни глави, машинни винтове, болтове с квадратни глави, винтове за дърво, винтове за дърво от ламарина, болтове с кръгла глава и други винтове. Гладка повърхност : Използват модерна технология с отлична изработка, за да получи гладка повърхност, която няма да навреди на ръцете при работа. Различни видове : Този комплект съдържа различни видове, лесен за употреба, се предлага с кутия за съхранение за удобно носене.С конверсионными пръчки : предлага се с две конверсионными пръчки и черен стълб с накаткой, удобен за вас да използвате.Тази възглавница на облегалката на столчето за кола е различен изискан качество на изработка и подходящ за повечето коли.Здрава быстрорежущая стомана : Изработен от висококачествена бързорежеща стомана се отличава с висока твърдост, трайна, повредени винтовете лесно да се прибира.За зачищенных, счупени или повредени болтове : Подходящ за зачищенных, счупени или повредени болтове с шестоъгълни глави, машинни винтове, болтове с квадратни глави, винтове за дърво, винтове за дърво от ламарина, болтове с кръгла глава и други винтове. Гладка повърхност : Използват модерна технология с отлична изработка, за да получи гладка повърхност, която няма да навреди на ръцете при работа. Различни видове : Този комплект съдържа различни видове, лесен за употреба, се предлага с кутия за съхранение за удобно носене. Протектор облегалката на столчето за кола е специално разработен за защита на столчето за кола и поддържане на чистотата. Защитен панел за столчето за кола също може да подобри имиджа си на седалката, за да изглежда по-красиво. Моющаяся и множество, тази защитна подплата за облегалката на столчето за кола може да се използва много пъти след измиване. Изработен е от висококачествена полиуретанова материал, стабилен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Car Seat Back Protector
Material:
PU
Size:
Approx.65.5 x 43.5cm / 25.8 x 17.1in
Package List:
1 x Car Seat Back Protector:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Please allow 0.5‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.: