.

DOITOOL Органайзер за Прибори за хранене Титуляр за Кухненски Прибори, Пластмасови Пръчици За Хранене на Дренажна Кутия За Съхранение Органайзер За Съхранение на Кух?

DOITOOL Органайзер за Прибори за хранене Титуляр за Кухненски Прибори, Пластмасови Пръчици За Хранене на Дренажна Кутия За

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Идеален за съхранение на вашите пръчици за хранене, прибори за хранене, защита от бактерииПриятен и полезен кухненски органайзер за съхранение на, който не можете да пропуснете.Отговаря на стандартите на ежедневните нужди, красив и практичен.Кутия за съхранение на хранителни пластмасови пръчици за хранене, да си пръчици за хранене чисти и сухи.Със затворен капак и прозрачен външен вид, така че тя все още е и водоустойчив.Описаниеадаптация производство на пластмасови материали, тънка работа, вкус, гигиеничный и полезен, с капак, водоустойчив, и вътре, за да не е пропита с летящите насекоми, по-голяма защита на съдовете, мисълта на водите, съхраняване на прибори за хранене сухи, растежа на бактериите.Характеристики - Цвят : кафяво. - Материал : пластмаса. - Размер : около 28x13x7 см - Кутия за съхранение на хранителни пластмасови пръчици за хранене, да си пръчици за хранене чисти и сухи. - Отговаря на стандартите на ежедневните нужди, красиво и практично. - Идеален за съхранение на вашите пръчици за хранене, прибори за хранене, защита от бактерии. - С прозрачен капак и външния си вид, така тя е водоустойчива. - Приятен и полезен органайзер за съхранение на кухнята, който не можете да пропуснете. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пакетът включва 1 x Кутия за съхранение на пръчки.

Декларирани характеристики