.

KITCHENNLESTAR 6 Малка Правоъгълна Тава за мивки за Баня, Керамични Кухненски препарат за съдове, Дома на Притежателя,-Органайзер за Баня (Син, 6 инча, комплект / 1)

KITCHENNLESTAR 6 Малка Правоъгълна Тава за мивки за Баня, Керамични Кухненски препарат за съдове, Дома на Притежателя,-Органайзер

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Размер цвят : 6,41 "х 2,95"; Комплект от 1 【Лесен и интуитивен за използване】-Правоъгълна тава Заема много малко място и е идеален за по-малки неща.Лесно се придвижва и се разточва, сгъва за лесно съхранение. 【Многоступенчатое прилагането на】 - Изискан, по-прост и универсален, отличен органайзер за малки предмети и украса на дома.Този траен лек малка тава е най-добре да поставите в ъглите на шкафа, прикроватной нощни шкафчета, плотове, тоалетна масичка, баня, кухня, тераси и т. 【Безопасен материал】- Този малък поднос, произведени от безоловен и нетоксичен керамика, която е устойчива и трайна, както и лесно за почистване. Може да се използва в микровълнова фурна / фризер / съдомиялна машина.Той е идеален като поднос за хранене, когато се насладят на кафе /чай. 【Гуманизированный дизайн】- Всички четири ъгъла са директни заоблени, които са много гладки на допир, а стърчащи стени около тях е да защитават обекти от падане.Дъното нескользящее, и може лесно да се използва навсякъде, където ви е необходимо. 【Размер цвят : 6,41 "х 2,95"; Комплект от 1. 【Лесен и интуитивен за използване】-Правоъгълна тава Заема много малко място и е идеален за по-малки неща.Лесно се придвижва и се разточва, сгъва за лесно съхранение. 【Многоступенчатое прилагането на】 - Изискан, по-прост и универсален, отличен органайзер за малки предмети и украса на дома.Този траен лек малка тава е най-добре да поставите в ъглите на шкафа, прикроватной нощни шкафчета, плотове, тоалетна масичка, баня, кухня, тераси и т. 【Безопасен материал】- Този малък поднос, произведени от безоловен и нетоксичен керамика, която е устойчива и трайна, както и лесно за почистване. Може да се използва в микровълнова фурна / фризер / съдомиялна машина.Той е идеален като поднос за хранене, когато се насладят на кафе /чай. 【Гуманизированный дизайн】- Всички четири ъгъла са директни заоблени, които са много гладки на допир, а стърчащи стени около тях е да защитават обекти от падане.Дъното нескользящее, и може лесно да се използва навсякъде, където ви е необходимо.

Декларирани характеристики