.

Платното Водоустойчив, сверхпрочный Платно калъф за камион със защита от ултравиолетови лъчи за къмпинг, Риболов, Градинарство, домашни любимци, Сив (Цвят: сив, раз?

Платното Водоустойчив, сверхпрочный Платно калъф за камион със защита от ултравиолетови лъчи за къмпинг, Риболов, Градинарство,

BGN 345.36

Сума
Налично за поръчка

Ако не се получи стоката в нормален режим или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и да продава директно от производителя за поддръжка на множество покупки 1 Гъвкавост четири сезона : Този тежък брезент издържа на дъжд, блясък, сняг, вятър, той е устойчив на uv радиация, е водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния. 2 Материал на продукта : полиетилен. 3 Изпълнение : Може да се използва за складиране, строителство, товарни автомобили, заводи, мини, пристанища, дългосрочно водоустойчив слънцезащитен крем, външни палатки, туризъм. 4 Предимства на tarps : водоустойчив, супер слънцезащитен, прахоустойчив, ветрозащитный, антифриз, не се разтяга и е устойчива на счупвания.Ако не се получи стоката в нормален режим или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и да продава директно от производителя за поддръжка на множество покупки. 1 Гъвкавост четири сезона : Този тежък брезент издържа на дъжд, блясък, сняг, вятър, той е устойчив на uv радиация, е водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния. 2 Материал на продукта : полиетилен. 3 Изпълнение : Може да се използва за складиране, строителство, товарни автомобили, заводи, мини, пристанища, дългосрочно водоустойчив слънцезащитен крем, външни палатки, туризъм. 4 Предимства на tarps : водоустойчив, сверхсолнечный, прахоустойчив, ветрозащитный, антифриз, не се разтяга и е устойчива на счупвания.Заглавие : Бреза / Tarpaulin Материал : дебела пластмасова тъкан с фотоэлектрическим покритие + промишлена полиестерна прежда Дебелина : 0,6 мм ± 0,05 мм Тегло : 650 g ± 20 g / m2 Характеристики : Здрав козирка, двупосочен водоустойчив слънцезащитен крем ❥ Предпазва от студ, влага, мухъл, дъжд, слънце, топлина, ултравиолетови лъчи и вятър ❥ Здрав, но при това достатъчно лек, удобен за пренасяне, сгъва за компактно съхранение ❥ идеален за мебели за двор, палатки и къмпинг, дървен материал, басейни и т., ❥ основно се използва в непромокаеми брезентах, палатки, архитектурни мембрани, храни, мостове, строителството, пристанищни услуги, влакове, складове, докове, товарни дворове, etc.as както и различни превозни средства, водоустойчив, прахозащитен, дождевики и така нататък 【Забележка】 ❥ Ние включваме само брезент, с изключение на други стоки, ❥ Тъй като в продукта се използва обвивка за ръбовете и термоплавкие шевове, грешка на продукта ще достигне 10-20 см, моля, приемете ❥ Тъй като светлината се отстранява и се показва по-различен начин, това ще доведе до определена разлика в цвета, което е неизбежно.

Декларирани характеристики