.

Платно Стенни Художествена Живопис Картини Остин, Тексас 360 Мост Съвременното Художественото Оформление на Плакати в Рамката за Хола Готов да се Мотае Начало Деко?

Платно Стенни Художествена Живопис Картини Остин, Тексас 360 Мост Съвременното Художественото Оформление на Плакати в Рамката

BGN 31.66

Сума
Налично за поръчка

РАЗМЕР : Общо 4 броя в рамка 12 "x24"x 2 елемента + 12 "x32"x 2 елемента (30x60 см x 2 елемента, 30x80 см x 2 елемента).ДИЗАЙН и отпусната : произведения на изкуството с HD модерни щампи върху платно са изпънати и обрамляются за украса на дома стените.Печат на висококачествени отпечатъци с използване на цветове.ЛЕСНО подвешивается : Идва с куки на всеки панел, за по-лесно поставяне на кутии.ШИРОКО приложение : Идеални картини на съвременното изкуство за спални, всекидневна, стая за гости, трапезария, офис, хотел, баня, трапезария, кухня, бар и т. най-Добрият подарък : помашите сбогом широкото отворено пространство на вашите стени.Идеален за Коледа, Нова година, сватба, годишнина, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата, Свети Валентин, подаръци за рожден Ден, за вашите близки и приятели.РАЗМЕР : Общо 4 броя в рамка. 12 "x24"x 2 елемента + 12 "x32"x 2 елемента (30x60 см x 2 елемента, 30x80 см x 2 елемента).ДИЗАЙН и отпусната : произведения на изкуството с HD модерни щампи върху платно са изпънати и обрамляются за украса на дома стените.Печат на висококачествени отпечатъци с използване на цветове.ЛЕСНО подвешивается : Идва с куки на всеки панел, за по-лесно поставяне на кутии.ШИРОКО приложение : Идеални картини на съвременното изкуство за спални, всекидневна, стая за гости, трапезария, офис, хотел, баня, трапезария, кухня, бар и т. най-Добрият подарък : помашите сбогом широкото отворено пространство на вашите стени.Идеален за Коледа, Нова година, сватба, годишнина, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата, Свети Валентин, подаръци за рожден Ден, за вашите близки и приятели.Кажете сбогом на широко открито пространство на вашите стени и доведете в дома си нотка на свеж вдъхновение с помощта на този уникален стенни рисунки.Може да бъде произведен по поръчка, моля, свържете се с нас, ако всеки размер, всяка картина!Характеристики : 1. HD Печат : Технологичен печатащи устройства, възпроизвеждане на цветовете ярки и реалистични!Използвайте висококачествен печат на боя, печат върху платно.Цвят на картината, наситени и никога не поблекнет. Лесно подвешивается : идва с куки на всеки панел, за по-лесно поставяне на кутии. Натянутый на дървена дограма.Съсредоточете се върху детайлите, Ние ще бъдем непрекъснато подобряване на качеството и ограничаване на предоставяните от нас произведения на изкуството, за да се гарантира превъзходен продукт за всеки случай, в който имате нужда.

Декларирани характеристики