.

Дървена Масажна четка за коса с Рисувани, Преносима Гребен за Коса, Антистатик, Распутывающая Живота в Непрекъсната Дървена Четка за коса, за Жени, Мъже и Момичета (?

Дървена Масажна четка за коса с Рисувани, Преносима Гребен за Коса, Антистатик, Распутывающая Живота в Непрекъсната Дървена

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Естествено дърво наклон цвят : серия Twin wood, вдигна натурален nanmu, естествен два цвята oneБез заплитания, без пукнатини : по-Добре се усеща с ръка, рядко естествена два тона дърво, изработени от масивна дървесина, напълно естествена. Малък и портативен : по-елегантна, класическа форма, удобна за масаж и е по-подходящ за изогнутого дизайна на човешкото тяло.Многократните процеси полиране : Създават уникален смазывающий ефект, не са боядисани, не увреждат косата и по-устойчиви.Иновативна технология : 3 D триизмерна релефна живопис, по-цветна и вълнуваща.Естествено дърво наклон цвят : серия Twin wood, вдигна натурален nanmu, естествен два цвята one.Без заплитания, без пукнатини : по-Добре се усеща с ръка, рядко естествена два тона дърво, изработени от масивна дървесина, напълно естествена. Малък и портативен : по-елегантна, класическа форма, удобна за масаж и е по-подходящ за изогнутого дизайна на човешкото тяло.Многократните процеси полиране : Създават уникален смазывающий ефект, не са боядисани, не увреждат косата и по-устойчиви.Иновативна технология : 3 D триизмерна релефна живопис, по-цветна и вълнуваща.Параметри на продукта : Име на продукта : Dual масажна четка за коса с дървена рисувани Размер : 100 мм * 58 мм * 8 ммпроцесс : 3 D триизмерна картина облегчениепользование и поддръжка : 1. Това продуктът е произведен от чисто пълномаслено дърво, не позволява падането, издърпване, сгъване и накисване във вода.Не се препоръчва да се използва дървена четка за коса за мокри косата, тъй като това ще се отрази на срока на експлоатация на дървени гребени. Избягвайте излагане на слънце, висока температура, влажност на въздуха и суха среда.Моля, умойтесь със студена вода, а използвайте мека четка с неутрален почистващ препарат, като душ гел, избършете сухи веднага след измиване и подсушете на хладно и проветриво място. В сухо време, дървото може да стане груб.Можете да изтрива и гребен косата със зехтин или крем за ръце, за да гребен остава влажна и лъскава, а също така предотвращала появата на пукнатини.

Декларирани характеристики