.

Центробежен прекъсвач на двигателя Oumefar, Детайл и др L16-152S 16 мм, Аксесоар Центробежен прекъсвач, 3000 об/мин, Монофазен Центробежен прекъсвач, Електромотор за Помощ пр?

Центробежен прекъсвач на двигателя Oumefar, Детайл и др L16-152S 16 мм, Аксесоар Центробежен прекъсвач, 3000

BGN 23.64

Сума
Налично за поръчка

【Основната функция на】 Част от електромотор монтирани на ротор на двигателя, и верига, свързана последователно с пусков веригаКогато ротор е в покой, преминете размыкается, а когато ротор достигне определена скорост, премина заключен.При стартиране на стартера контур се изпълнява центробежен прекъсвач. 【Широко приложение】 Е центробежен прекъсвач монофазни електромотори, който широко се използва в различни двигатели за безопасно и бързо стартиране на двигателя.Подходящ за различни машини, като шевни. 【Ефективната работа на】 Ключове електрически двигател са лесни за инсталиране, са с тегло 94 грама, са лесни и удобни, а също така лесно се заместват от повредени дискове, което помага за подобряване на ефективността на работа. 【Метален материал】 Центробежен прекъсвач на двигателя е изработен от метален материал, се отличава с ниско тегло, отлична производителност и трайност. 【Технически характеристики】 Центробежен прекъсвач на електрически двигател модели L16-152 S, 3000 оборота в минута подходящ за двигатели с диаметър на вала 16 mm. 【Основната функция на】 Част от електромотор монтирани на ротор на двигателя, и верига, свързана последователно с пусков верига.Когато ротор е в покой, преминете размыкается, а когато ротор достигне определена скорост, премина заключен.При стартиране на стартера контур се изпълнява центробежен прекъсвач. 【Широко приложение】 Е центробежен прекъсвач монофазни електромотори, който широко се използва в различни двигатели за безопасно и бързо стартиране на двигателя.Подходящ за различни машини, като шевни. 【Ефективната работа на】 Ключове електрически двигател са лесни за инсталиране, са с тегло 94 грама, са лесни и удобни, а също така лесно се заместват от повредени дискове, което помага за подобряване на ефективността на работа. 【Метален материал】 Центробежен прекъсвач на двигателя е изработен от метален материал, се отличава с ниско тегло, отлична производителност и трайност. 【Технически характеристики】 Центробежен прекъсвач на електрически двигател модели L16-152 S, 3000 оборота в минута подходящ за двигатели с диаметър на вала 16 mm. Характеристики : Изработен от материали с добро качество, лек и издръжлив, за продължителна употреба.Това е центробежен прекъсвач за монофазни електромотори, приложим към много превозни средства като шевни машини.

Декларирани характеристики

Model:
 L16-152S 
Material:
Metal
Revolutions Per Minute:
3000RPM
Motor Shaft Diameter:
Approx. 16mm
Weight:
Approx. 94g
Package List:
1 x Centrifugal Switch :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: