.

Kslong Baby Shower Favor Boxes - Бяла Кутия шоколадови Бонбони Cajitas para Dulces, Кутия за Лазерно Рязане 50 бр. с Лента за Детската Душа, на Партито по случай рождения Ден на За Момчета и ?

Kslong Baby Shower Favor Boxes - Бяла Кутия шоколадови Бонбони Cajitas para Dulces, Кутия за Лазерно Рязане 50 бр. с Лента

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

◆ Кутия за лазерно рязане : Кутии за бонбони за детската душа, изработени от висококачествен картон хартия и гладка лента ◆ Размера кутии за сватбени подаръци : 2 "x 2" x 3,18" (2 x 2x 7,5 см), можете да напълните няколко бонбони, малки конфетками, украшения или други малки предмети. ◆ На помещение включва : добра комбинация в комплект от 50 броя, отговарящи на изискванията за вас и вашите гости на сувенирному подарък за сватба. ◆ Лесен монтаж на : кутии за подаръци идват с плосък опаковани с панделки, че ще е по-елегантно и романтично за парти, лента или лепило не се изисква. ◆ Използването на продукт : може да се използва за сватбени празненства, партита и други поводи за украса на шоколади и електронни свещи.Благодарение на своя скъп форма тя може да се използва за детски партита, сватба, рожден ден, детски душата на коледното парти, годишнина, други щастливи поводи и т., Кутии за подаръци "слон" са идеално място за вашето парти в чест на раждането на детето и вашия рожден ден!.

Декларирани характеристики