.

MOV COMPRA Изолирано Чанта за закуски - на Торби за Многократна употреба за Сандвичи и закуски За жени и Момичета, Фланец Обяд-Бокс За Съхранение на Продукта Детска чант?

MOV COMPRA Изолирано Чанта за закуски - на Торби за Многократна употреба за Сандвичи и закуски За жени и Момичета, Фланец

BGN 7.95

Сума
Налично за поръчка

Предлага се в два размера - Mini : 3,3, "L x 2,6" W x 6,7" H Малко : 6,1 "L x е 2. и Двата размера са много практични, можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания.Дълго запазване на топлината - След многото тестове тази опаковка за закуски може да поддържа топлина в продължение на 6-8 часа.Изработен е от екологично чист полиестер с подплата PEVA (не съдържа BPA), лесен за почистване и удобен за използване.Преносим ДИЗАЙН -Дръжка има закопчалка, можете да прикачите този пакет закуски на чантата за хранене, раница, чанта за домашни любимци и много други.Широка гама от приложения.Сладки мотиви - 5 сладки модели на избор, а вътрешната част от този пакет за закуски бъде термическому натискате, за да гарантира стягане.Намалете опасността за пластмаса - използването на многократна употреба на опаковките за закуски може не само да се намали замърсяването на околната среда пластмасови отпадъци, но и да спестят много пари.Предлага се в два размера - Mini : 3,3, "L x 2,6" W x 6,7" H. Малко : 6,1 "L x е 2. и Двата размера са много практични, можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания.Предлага се в два размера - Mini : 3,3, "L x 2,6" W x 6,7" H. Малко : 6,1 "L x е 2. и Двата размера са много практични, можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания.

Декларирани характеристики