.

Медни поредица с обратно наклонена черта Лентата, Мултифункционален Водоустойчив Медна Лента Водещ Залепваща Проводими Медни Лента, Медна Лента, за Хладилник, за ?

Медни поредица с обратно наклонена черта Лентата, Мултифункционален Водоустойчив Медна Лента Водещ Залепваща Проводими Медни

BGN 4.80

Сума
Налично за поръчка

Особености : Водоустойчив, холодостойкость и температурна устойчивост, устойчивост на uv радиация, пожароустойчивост, устойчивостта на влага, химическа и корозионна устойчивостОсновно се използва за защита от електромагнитни смущения, за да се предотврати увреждане на организма от електромагнитна вълна.Също така се използва като бариера срещу голи охлюви и охлюви компания t. Основно се използва за защита от електромагнитни смущения, за да се предотврати вреда на тялото от електромагнитна вълна.Също така се използва като бариера от охлюви и охлюви, обклеивая саксии и пл. Широко се прилага за всички видове трансформатори, като телефон, компютър, PDA и LCD дисплей, лаптоп и много други; Също така за климатик, хладилник, кола, мост, хотел, електроника, китари, за запояване, за обслужване на домакински уреди, декорации, занаяти и т. Силна адхезия и лесно да се отстранява за използване, е много практичен за различни външни приложения.Особености : Водоустойчив, холодостойкость и температурна устойчивост, устойчивост на uv радиация, пожароустойчивост, устойчивостта на влага, химическа и корозионна устойчивост.Основно се използва за защита от електромагнитни смущения, за да се предотврати увреждане на организма от електромагнитна вълна.Също така се използва като бариера срещу голи охлюви и охлюви компания t. Основно се използва за защита от електромагнитни смущения, за да се предотврати вреда на тялото от електромагнитна вълна.Също така се използва като бариера от охлюви и охлюви, обклеивая саксии и пл. Широко се прилага за всички видове трансформатори, като телефон, компютър, PDA и LCD дисплей, лаптоп и много други; Също така за климатик, хладилник, кола, мост, хотел, електроника, китари, за запояване, за обслужване на домакински уреди, декорации, занаяти и т. Силна адхезия и лесно да се отстранява за използване, е много практичен за различни външни приложения.Особености : Водоустойчив, холодостойкость и температурна устойчивост, устойчивост на uv радиация, пожароустойчивост, устойчивостта на влага, химическа и корозионна устойчивост.Основно се използва за защита от електромагнитни смущения, за да се предотврати увреждане на организма от електромагнитна вълна.Също така се използва като бариера от охлюви и охлюви, обклеивая саксии и пл. Широко се прилага за всички видове трансформатори, като телефон, компютър, PDA и LCD дисплей, лаптоп и много други; Също така за климатик, хладилник, кола, мост, хотели, електроника, китари, за запояване, за обслужване на домакински уреди, декорации, занаяти и така нататък.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New and High Quality
Material:
Copper Foil
Color:
Shown as pictures
Conductive:
Single Side Conductive
Quantity:
2 Pcs
Each Sheet Size:
Approx. 30 x 20 cm / 11.81 x 7.87 inch
Adhesive:
Non-Conductive Acrylic Adhesive
Carrier Thickness (mm):
0.025
Total Thickness (mm):
0.06 ± 0.005
Initial Tack(Steel Ball) (#):
11
Resistance(ohm / in2):
0.05
Holding Power(1 kg / inch):
> 1140
180° Peeling Strength:
> 8 N / 25.4 mm
Application Temperature:
- 20 - 120 ℃
Storage Condition:
20 ℃, 65% RH
Weight:
Approx. 55 g
Packing List:
1 x Pack of 2Pcs Copper Foil Tape: