.

Диспенсер за розово ориз Rubtlamp 25 килограма, Прозрачен Контейнер за съхранение на ориз с капак, Диспенсер за ориз с Мерным Чаша, херметично затворен Влагостойкое Вед?

Диспенсер за розово ориз Rubtlamp 25 килограма, Прозрачен Контейнер за съхранение на ориз с капак, Диспенсер за ориз с Мерным

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Дизайн, ориентиран към човека】 : Горната половина на тази опаковка за ориз и боб прозрачна, така че можете да видите, колко много продукти, останали в пластмасов контейнер за оризБлагодарение на уникалния си умен дозирующему дъното и мерному чаша, ние можем да ви гарантираме, че ще получите същото количество ориз всеки път.Внимавайте за готвене на ястия. 【Надежден материал】 : Нашият диспенсер за съхранение на ориз е изработен от хранително-пластмаса, без мирис и бисфенол А. В този опаковка за съхранение на продукти, можете без никакви проблеми да се излее ориз, боб, ядки, зърнени храни, брашно и дори храна за домашни любимци. 【Отлична пропускливост】 : Нашият диспенсер за розово ориз оборудван с о-пръстен в капака, което осигурява отлична устойчивостта на влага този диспенсера за прозрачни зърна.По такъв начин, че каквото и да се съхранява, тя ще останат свежи в продължение на дълъг период от време. 【Широко приложение】 : Нашият диспенсер за ориз с цедка е предназначена не само за различни сухи храни, като ориз, боб, зърнени храни, царевица, закуски и ядки, но и за топки с аромат на бельо, соли за вана и фураж за домашни животни.Това е за всички други малки частици. 【Гаранция за качество на обслужване】 : Ние се стремим да ви удовлетвори и опит за пазаруване.Ако имате някакви проблеми с нашите диспенсером за съхранение на розово ориз, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги се опитваме да направим всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро.

Декларирани характеристики