.

Диспенсер за сивото ориз Rubtlamp 25 килограма, Контейнер за съхранение на зърно с капак, Диспенсер за Прозрачна Оризова кутии, Диспенсер за ориз с Мерным Чаша, херметич?

Диспенсер за сивото ориз Rubtlamp 25 килограма, Контейнер за съхранение на зърно с капак, Диспенсер за Прозрачна Оризова

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Дизайн, ориентиран към човека】 : в Горната половина на този сив и спорта за ориз е прозрачна, така че да се види точно колко продукти оставаУдобно дозирующее дъното и отпи глътка тази прозрачна опаковка за ориз улесняват готвенето. 【Безопасен и многофункционален】 : Нашият диспенсер за съхранение на ориз е изработен от хранителен материал, без мирис и бисфенол А. Универсален контейнер за съхранение на ориз, който едновременно служи като дозатор за съхранение всяко зърно или зърнени продукти, включително боб, ядки, зърнени храни, брашно и дори храна за домашни любимци. 【Отлична пропускливост】 : Вътре в капака на нашия фланец диспенсера за ориз, предвидени о-пръстен, което осигурява по-висока влага доказателство за това диспенсера за зърно.Добра опаковка ориз и боб за всяка кухня, този контейнер за брашно и люспи запазва вашите съставки, свежи и достъпни. 【Лесна употреба】 : кажете сбогом на мръсни проливами с помощта на нашия опаковка за ориз, разработен с удобен накрайник за обриви.Спестете място и упорядочивайте си килер с помощта на нашите кофи за ориз, може да побере до 20 килограма. 【100% удовлетвореност】 : Вашето удовлетворение е наш приоритет.Ако имате някакви проблеми с нашите диспенсером за съхранение на сивото ориз, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги се опитваме да направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.Надяваме се, доволни ли сте от нашите диспенсером за хранителни продукти.Диспенсер за ориз Rubtlamp сив цвят, контейнер за съхранение на зърно с капак, Диспенсер за прозрачна оризова кутии, диспенсер за ориз с мерным чаша, херметично затворен влагостойкое ведерко за ориз, съд за брашно и люспи за кухня.Горната половина на тази опаковка сив ориз е прозрачна, така че да се види точно колко продукти остава.Удобно дозирующее дъното и отпи глътка този опаковка прозрачен ориз улесняват приготвяне на ястия.

Декларирани характеристики