.

Healifty 8 бр., Шапки Повишена височина, Калъф за Геймпада, Антипригарный Аксесоар за Силиконови Дръжки, Издигнати Мъжки Чанти, Джойстик за палеца, Дамски Капак за улавя?

Healifty 8 бр., Шапки Повишена височина, Калъф за Геймпада, Антипригарный Аксесоар за Силиконови Дръжки, Издигнати Мъжки

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Мини дръжки за палеца-функция за плъзгане, ще ви избави от безпокойство за пот и ще ви донесе пълна наслада от играта переключайте дръжки за палеца.ВИСОКИ ДРЪЖКИ за палеца - чудесен игра аксесоар за любителите на игри.МЪНИЧЕТА за УЛАВЯНЕ на палеца - предпазват вашите пръчки от износване.джойстика на вашия контролер заедает и се драска, което му придава нов облик. настройте капачки за палеца на контролера.Силиконов капачка за палеца - функция за плъзгане, ще ви избави от безпокойство за пот и ще ви пълно удоволствие от играта.Капак за палеца - изработен от силикон, удобен за улавяне и трайна употреба. настройте капачки за палеца на контролера.Списък на пакетите в 8 x силиконови калъфи Характеристики - Чудесен игра аксесоар за любителите на игри. - Размер на опаковката : 10 x 5 x 3 см. Материал : силикон. - Изработен от силикон, подходящ в плен и е трайна употреба. - Лесна инсталация.вашите палци да не се плъзгат с джойстик и осигуряват най-доброто от игрите. - Защитава вашите пръчки от износване.джойстика на вашия контролер заедает и се драска, което му придава нов облик. - Функция за плъзгане, ще ви избави от безпокойство за пот и ще ви пълно удоволствие от играта.Информация за продукта мини дръжки за палеца и здрави гумени облицовки за палеца за вашите стиков и вашето игрово преживяване. калъф за палеца на Този продукт е комплект от 8 бр. покривала за палеца, които са специално изработени от силикон за по-удобно захващане и продължителна употреба.високи дръжки за палеца Те са лесни за инсталиране и имат функция за плъзгане, че ще ви спаси от излишни тревоги и ще ви пълно удоволствие от играта.

Декларирани характеристики