.

DOITOOL САМ Закачалки за съхранение на дрехи, Облекло, Сглобяеми Стил, Комбинираната Закачалки, Органайзер за Съхранение в Гардероба, Панталони, Дънки, Шал (Розово, Гол?

DOITOOL САМ Закачалки за съхранение на дрехи, Облекло, Сглобяеми Стил, Комбинираната Закачалки, Органайзер за Съхранение

BGN 23.32

Сума
Налично за поръчка

Многопластов и богат на функции закачалка, идеална за панталони, шал, колан и други аксесоари за дрехиИзработен е от висококачествен материал, не се деформират, здрав и издръжлив.Разширява пространството на вашия кабинет за сметка на тънък дизайн и многоуровневости.Group content групиране на панталони, тениска и други дрехи по стил или функции в гардероба си, и да можете бързо и лесно да намират нещо.Създава допълнително вертикално пространство за окачване във всеки шкаф, освобождавайки място за по-голямо количество дрехи.Описаниеэта закачалка за дрехи, изработена от висококачествен материал, за да пести място в шкафа и чист, добре организиран облекло, панталони и шалове и т., Тази закачалка притежава предимствата на простота и практичност, това е чудесен помощник в съответен съхранение на дрехите на много видове.Характеристики - Цвят : розов. - Материал : Пластмаса. - Размер : около 113x30x30 виж - Създава допълнително вертикално пространство за окачване във всеки шкаф, освобождавайки място за по-голямо количество дрехи. - Group content групиране на своите панталони, тениска и други дрехи заедно по стил или функции в гардероба си, ще можете бързо и лесно да намират нещо. - Многопластова и мултифункционална поставка, идеална за панталони, шал, колан и други аксесоари за дрехи. - Разширява пространството на шкафа с помощта на тънък дизайн и диференцирани нива. - Изработен от висококачествен материал, не се деформират, здрав и издръжлив.Пакетът включва 1 x рафтове за съхранение на дрехи.

Декларирани характеристики