.

Плетени Подложки за напитки, ръчно изработени, 4 бр, Уникален подарък за приятели, Рожден Ден, Интериор на хола, Празнични партита (кръг 3,94 инча)

Плетени Подложки за напитки, ръчно изработени, 4 бр, Уникален подарък за приятели, Рожден Ден, Интериор на хола, Празнични партита

BGN 34.91

Сума
Налично за поръчка

1 Тези поставки за напитки, произведени от естествен ратан ръчно изработени и са с дебелина 0,4 инча и отлична устойчивост на топлина, което позволява ефективно да защитите вашата дървена маса от прегряване и драскотини. Красив ротанговый златист цвят с натурален аромат, ние не използваме машиностроителна продукция за производството на тези на каботажните за напитки на едро. нашите поставки за напитки са произведени само ръчно, така че те не са подобни на други изделия flow line, всяка поставка за напитки е уникална. Всеки един от нашите каботажните за напитки, изработени от естествена ротанговой прежда, достатъчно е здрав, за да продължи дълги години. Декоративни поставки за напитки за масата за хранене и перфектен дисплей за дома, сватби, партита и банкет. не само красиви, но и практични за дома, дълъг живот, и това трябва всеки дом!. Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 30 дни и доживотна гаранция. за всякакви въпроси, моля, просто се свържете с нас. ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди. Тези поставки за напитки, произведени от естествен ратан ръчно изработени и са с дебелина 0,4 инча и отлична устойчивост на топлина, което позволява ефективно да защитите вашата дървена маса от прегряване и драскотини. Красив ротанговый златист цвят с натурален аромат, ние не използваме машиностроителна продукция за производството на тези на каботажните за напитки на едро. нашите поставки за напитки са произведени само ръчно, така че те не са подобни на други изделия flow line, всяка поставка за напитки е уникална. Всеки един от нашите каботажните за напитки, изработени от естествена ротанговой прежда, достатъчно е здрав, за да продължи дълги години. Декоративни поставки за напитки за масата за хранене и перфектен дисплей за дома, сватби, партита и банкет. не само красиви, но и практични за дома, дълъг живот, и това трябва всеки дом!. Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 30 дни и доживотна гаранция. за всякакви въпроси, моля, просто се свържете с нас. ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики