.

Малката кофа за Боклук с капак Сърцето стрелка ретро абстрактни рисунки Хибстера за Боклук кофи или Боклуци кофи с Дървени Крака Нажимная делото боклук Кръгла коф?

Малката кофа за Боклук с капак Сърцето стрелка ретро абстрактни рисунки Хибстера за Боклук кофи или Боклуци кофи с Дървени Крака

BGN 17.38

Сума
Налично за поръчка

【Удобен дизайн】 8,67 "W x 14,3" Х Консервиране на банката могат да се настанят до 7 литра /1,9 литра отломкиКръгла форма е идеална за поставяне под рафтове, под мивки и други малки помещения, се вписва в тези зони, като коридори, ъгли, интервали между мебели и др 【Магически дизайн на капака】 За по-лесно отваряне и затваряне на капака изисква само един пръст, който е скриете вашия торба за боклук и неприкосновеността на личните ви данни.Кутията може да се предотврати разпространението на миризмата на боклук и да попречат на вашия палав домашни любимци хвърлят боклук в кофата за боклук. 【Творчески дървена скоба за краката】 Висококачествена дървена конструкция по-органично се вписва в дизайна на дома.Можете да го използвате като декорация в тон на вашата стая.Подсилен дизайн за по-лесно почистване, той е чист и гигиеничный, и в него не е лесно да се натрупват боклуци. 【Удобен за използване】 Благодарение на цилиндрични дизайн кофа за боклук не е мъртъв ъгли и лесен за почистване.Той е оборудван с очеловеченной вътрешната рамка, а торба за боклук лесно да оздравее и да се замени.Нашата мисия е да се улесни работата по дома. 【Приятно украса】 Благодарение на уникалния дизайн на нашите кофи за боклук с капаци ще стане добра идея просто подарък за нов дом или годишнина.Ако в стила на тези малки кошчета за боклук има нещо, което не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас, за да можем да се подобри ситуацията. - Насърчаване на правилното обезвреждане на отпадъци, при това без особени усилия, като придава на вашия дом приятен селски или модерен чар. - Просто и гигиеничное употреба - ефективно скрива боклук и държи торба за боклук на място. - Идеално подходящи по размер за малки помещения, тези кръгли кофи за боклук са поставени шкафчета за баня, неизползвани ъглите или до тоалетна.Имайки наличието на толкова много модели, искате, да, те са във всяка стая на вашия дом!Издръжлив материал, лесен за почистване. - Кошчето за боклук с капак добре запечатани.Поставете в кухнята, в банята, в спалнята, пералня, офиса или където пожелаете, по ваше желание.Кажи "НЕ" неприятному миризмата и беспорядку. - Преди да изпратите ние внимателно проверяваме всеки продукт, за да се уверите, че той е непокътнат и внимателно опаковани, за да могат клиентите да получават задоволителни продукти.

Декларирани характеристики