.

Пречистване на Аквариума FAMKIT Магнитен Скрубер с Подвижна Острие Стъргало Магнитен Пречистване на Скрубер Аквариумное Стъкло Водорасли Четка за Почистване на Акв?

Пречистване на Аквариума FAMKIT Магнитен Скрубер с Подвижна Острие Стъргало Магнитен Пречистване на Скрубер Аквариумное Стъкло

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[Силна магнитна пречистване] : Пречиствател за аквариум, изработени от редки земни магнити, които имат силна магнитна сила, това е чудесен помощник за почистване отвътре и отвън на аквариума без да падне, чрез създаване на здравословна среда за водни животни [ Преносимо ОСТРИЕТО] : Пластмасов преносимо острието помага бързо и напълно от восък водорасли, лесно се облича и да стреля.Моля, бъдете внимателни при почистване с четка от дъното на резервоара, за да не задържат пясък или чакъл, в противен случай могат да надраскат резервоар. [ ЕРГОНОМИЧЕН дизайн с магнитно поплавъка държи детайл с нож плаващи във водата при раздяла, така че не е необходимо намочать и да си цапат ръцете. [ДИЗАЙН на ръкохватката] : Дизайн на ръкохватката, ориентирани към човека, и дугообразный вид, благодарение на което се чувствате спокойни и удобно, плавно огибая ъгли на резервоара. [Мека чистящая кърпа] : В този усовершенствованном скруббере за аквариум се използва добре обработена мека чистящая кърпа, която не оставя лепило или нещо друго от външната страна на аквариума.Описание на продукта : * 100% чисто нов и високо качество * Высокомагнитный материал, осигуряващ силна сила на засмукване * Плаващ дизайн, лесен за използване * Естетически изчистен дизайн * Този вид магнитна четка има дръжка, за която е удобно да се хванете за почистване на стъкло или аквариум.* При преместване на външния магнит, вътрешен магнит следва, следователно, почиства стъкло, подходящо за използване с различна дебелина на стъкло. * Силни магнитни сили карат вътрешна четка за почистване следват външната дръжка.Просто избършете външната, и на вътрешната част да бъде изчистен. * Просто издърпайте обшитую войлоком дръжка, която не драска, и вътре на вашия аквариум ще се появи чистач, почистване по пътя. * Изработена за обикновен стъклен аквариум.Не за акрил и низкоуглеродистого стъкло.Размер на продукта : S : 9.5 вижте Размер на опаковката : 10.5 смЦвет : синьо и бяло Материал : Пластмаса Помещение, включва : 1 х магнитна щетку1 х стъргало.

Декларирани характеристики