.

Toyvian 2 бр. Ръчно Хвърли с Парашут На Открито, Подаръци, Детски Самолет, Детски Игри Набор, Детски Парашут, Малък Парашут, Хвърля с Парашут с Струной, Креативна Парашют?

Toyvian 2 бр. Ръчно Хвърли с Парашут На Открито, Подаръци, Детски Самолет, Детски Игри Набор, Детски Парашут, Малък Парашут,

BGN 5.59

Сума
Налично за поръчка

Улей за ДЕЦА -Играчки на открито с парашут за деца, детски играчки за ръчно полет с парашут, свободно подбрасывайте си нагоре, а след това приземляйте Играчки с парашут за детски подаръциДетски играчки на открито - тези играчки са много подходящи за игра заедно с цялото си семейство и засилване на емоции.Хвърли страничен улей.Играчки за момичета и деца - Забавни играчки с парашут : Тези безплатни детски летящи играчки могат да имитират реалната ситуация тъчдаун, като допринася за отзивчивостта и творчеството на децата при игра в имитационную игра.ИГРАЧКИ за деца на открито - Летящи играчки с парашут, да вземе играчка, когато си на улицата или да отидете на пътешествие с децата си.Това ще донесе повече удоволствие на семейството или децата.Играчки на открито за момчетата - Забавни детски летящи играчки за открито, като Тези безплатни летящи играчки с парашут могат да подобрят своите манипулативни способности, на оперативните умения. Пратката включва 2 играчки с парашут Особености -Материал : PVC, плат подаръци за момчетата. -Те са лесни за използване.Подбрось им в небето и те ще могат да летят, подбрасывай летящи играчки. -Парашютные играчки със струнным дизайн могат да бъдат подаръци-изненади за децата, които хвърлят с парашут ръчно. -Те също са много подходящи за използване в страната и за създаване на празнична атмосфера. -С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба ръчно хвърляне на играчка с парашут, градинска играчка с парашут, детска играчка с парашут, играчка подарък, играчка на открито. -Тези играчки са много подходящи за игра заедно с цялото си семейство и засилват усещането за хвърляне на играчки с парашут.Описание на продукта Външна играчка за хвърляне Ние използваме висококачествена тъкан и PVC материал, така че вашите деца могат да играят в нея известно време. фигурка парашут Ако търсите улични детски играчки надежден качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашите играчки-парашути ще станат най-добрия избор.Детски играчки на открито Добра играчка за хвърляне на ръцете на открито за вас.

Декларирани характеристики