.

Набор за изграждане на нокти Vamony, 48 бр., Определени за Гелевых нокти с Квадратни нокти, Квадратна Къса Пръчка за Изграждане на нокти, Мат Обикновена Ноктите, вещи от ?

Набор за изграждане на нокти Vamony, 48 бр., Определени за Гелевых нокти с Квадратни нокти, Квадратна Къса Пръчка за Изграждане

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

** Комплект за МАНИКЮР с ПРЕССОВАННЫМ гел : В този комплект са включени 48 режийни нокти ръчно изработени, подготовка на ленти, самозалепващи се РАЗДЕЛИТЕ, пръчка ЗА маникюр И МИНИ-ПИЛАРазнообразие от стилове нийл арт с едноцветните цветове са модерни, са подходящи за всякакви поводи, надявайки се да ви безкрайно удоволствие от маникюр!. ** ПРОСТО НАТИСНЕТЕ бутона и ГОТОВО : въздушни ноктите са готови за чорап, лепило не е необходимо и на времето за сушене намалява значително.Просто натиснете нашите общи ноктите на своите ноктите, и готово!Маникюр без лак е подходящ за хора, които не са много добри в маникюре, и на заетите. ** Се ДЪРЖИ УДОБНО : Маникюр ново поколение водоустойчив, устойчив и ултра тънък.Подут език superhold осигурява издръжливи на износване.Можете да се чувствате спокойни, когато миете ръцете си, като домашно стопанство или на работа. ** БЕЗОПАСЕН и кабинковия резултати : Изработена от ABS-смола, Vamony press on nails нетоксична, безвкусна, безопасно за естествени нокти и лесно се отстранява.Благодарение на качествено пигментированному гелевому цвят, нашите общи ноктите в салона изглеждат естествено, се усещат комфортно, без чипс и мехурчета.Просто изтеглете салонные ноктите за няколко минути!. ** ПРЕНОСИМИ и са идеален подарък : Цялата опаковка нашия набор за изграждане на нокти лека и преносима, което ще ви позволи да се отдадете на нийл-артом по всяко време и на всяко място.Освен това, определени instant nail art kit е идеална като подарък, за да споделят удоволствието от маникюр.

Декларирани характеристики