.

VISVIC Подходящ за FORD FUSION (2006-2018) H7 + H11 Led Лампи на далечни разстояния/къси светлини Комбинираната + H8 led крушки фарове за мъгла Фарове, 20000LM 6500 K Супер Ярък комплект за рем?

VISVIC Подходящ за FORD FUSION (2006-2018) H7 + H11 Led Лампи на далечни разстояния/къси светлини Комбинираната + H8 led

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Подходящ за Ford Fusion】-Този продукт представлява комбинация от led крушки H7, лампи, H11 и led фарове за мъгла, електрически крушки H8Всяка двойка led крушки е с мощност 60 W (30 W крушка), 20000ЛМ (на 10 000 lm електрическата крушка), 6500 До супер ярка бяла светлина. 【Осигурява яркост от 400%, в сравнение с конвенционалните фарове】-led крушки за фаровете светят на 400% по-ярка от халогенна крушка.Led индикатор-добре отразява пътна боя /sig, за да по-ясно показва пътна ситуация по време на нощно шофиране. ъгъл на къси светлини 270 градуса с линията на прекъсване на захранването, не ослепит насрещен трафик. 【Идеална фигура лъч】-Температурата на загряване е ниска.Led автомобилни фарове прост дизайн, по-малко на броя на части, е значително по-ниска честота на откази!Инженерна схема лъч за осветяване на 360 °, което ви помага да видим по-широк и по-нататък.Равномерно проливайте повече светлина на пътя под съответния ъгъл, не запотевая. 【Експлоатационен живот над 50 000 часа】The best използва безвентиляторный дизайн, а в режим на отвеждане на топлината-самоохлаждение алуминиев корпус / Авиационен алуминий, използван в продукта, притежава ултра висока топлопроводимост, което позволява бързо да се взимат топлина, излучаемое led чип, и да се удължи срока на експлоатация на продукта. 【Лесна инсталация】 - този универсален компактен комплект за ремонт, може лесно да се инсталира на корпус на автомобила в рамките на 10 минути.Никакви средства не се изисква.Забележка : Моля, дръжте корпуса на лампата, за да завъртите, не перекручивайте конектор.VISVIC подходящ за FORD FUSION (2006-2018) Комбинираната led лампи на далечни разстояния/къси светлини H7 + H11 + led фарове и крушки H8, комплект за ремонт, led фарове 20000 LM 6500 K, опаковка от 6 Характеристики : 1. Използването на led чипове на КОЧАН и специален дизайн осигурява по-добър вид осветление, под формата на линията и прожектор 2. Метален материал, по-луксозен и по-дълъг срок на експлоатация 3. Здрава метална скоба, въртящи се на 360 градуса за регулиране на лъча 4. Външен адаптер за увеличаване на срока на експлоатация на 5. Щепсела и да играе 6.-бяла светлина най-добре отразява пътна боя / марки, за да по-ясно показване на пътната ситуация .-Инженеринг дизайн фигура лъч хвърля светлина на пътя равномерно под съответния ъгъл без замъгляване.

Декларирани характеристики