.

Електрическа Чаша За Смесване, Саморазмешивающаяся Кафеена Чаша От Неръждаема Стомана, Автоматична Кафеена Чаша С Магнитен Разбъркване За Кафе, Мляко, Какао и Дру?

Електрическа Чаша За Смесване, Саморазмешивающаяся Кафеена Чаша От Неръждаема Стомана, Автоматична Кафеена Чаша С Магнитен

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Решете проблема с липсата на лъжичка за разбъркванеПрекалено горещи напитки може физически да се охлади чрез разбъркване, че безопасно и хигиенично. 2 батерии тип ААА (в комплекта не са включени).С помощта на технологията smart black, просто махнете отметката магнитни топки с капак и сложете ги на дъното на чаша.Натиснете още веднъж, за да спре да се разбъркват.Магнитно разбъркване, еднакво смесване.Бързо смесва напитки без усилия при разклащане или разбъркване.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че във вашия горещ шоколад или супа не остане на бучки гъста консистенция.Материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, издържа на висока температура. 【Бързо се смесва напитки, не се разклаща от време на време и не се смесват】 Ви вече не е нужно да се притеснявате за това, че горещ шоколад или супа, ще се окажат на дъното и ще остане гъста слуз. 【В електрическата чаша за смесване се използва технологията smart black】 Просто махнете отметката магнитни топки с капак и сложете ги на дъното на чаша.Натиснете още веднъж, за да спре да се разбъркват. 【Лесна употреба】 с помощта на модерна технология за самостоятелно разбъркване, натиснете бутона за автоматично разбъркване на чаша, перка на дъното ще започне да се върти, смесване растворенное вещество и частици на разтворителя в хубава пяна.Ако натиснете бутона още веднъж, за разбъркване спира.Операцията е много проста. 【Спестете си време и освободете ръцете】 Ако функцията за разбъркване не се изисква, нашите кафеена чаша от неръждаема стомана може да се използва като обикновена чаша за вода.При разбъркване на дъното на чаша не остава утайката. 【Автоматична капацитет на миксера е конструирана с фиксиран ротора】При добавяне вряща вода или отжиме ротор не е изместен от центъра, което елиминира риска от случайно поглъщане.

Декларирани характеристики