.

Професионална бормашина за нокти MelodySusie 30000 об/мин-Червено, Висока скорост, Ниска отопление, Ниско ниво на шум, Ниски вибрации, Преносима Електрическа Бормашина Efile ?

Професионална бормашина за нокти MelodySusie 30000 об/мин-Червено, Висока скорост, Ниска отопление, Ниско ниво на шум, Ниски

BGN 25.20

Сума
Налично за поръчка

Мощен и лесен за използване : висока скорост, на ниска вибрация, ниско ниво на шум и плавна работа с регулируема честота на въртене (0-30 000 об/мин)Това е професионална тренировка за нокти отличен за шлайфане, почистване, карвинга, премахване на гел-лак и кожичките за естествени нокти, акрил на ноктите и гелевых нокти.Лесен е на върха с ниско отопление : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав, подходяща както за професионална употреба в салон, така и за начинаещи в домашни условия. (работи с всички видове бита с опашка 3/32 инча), Той е оборудван със система за twists lock, която позволява лесно да се промени длето.Първокласен външен дизайн : той идва с компактен контролер, а на върха се определя в центъра на тренировка.Спестяване на пространство на бюрото ви.Монтирани върху нея държачи за битове позволяват да съхранявате любимите си елементи, точно там, където ви е удобно.Висококачествен материал : Изработени от отлично керамични материали от силициев карбид, тези инструменти за нокти-арт износоустойчивост, остри и издръжливи повърхности, а също така са изработени от деликатни материали.Висококачествени материали и строг дизайн за тестване създават по-малко прах при минимално триене и нагряване, защитава кожата от вредното въздействие на прегряване. 7 Различни форми : предлага се с 1 бр. големи цилиндрични дюзи груби форми, 1 бр. шариковыми дюзи средна форми, 1 бр. цилиндрични дюзи груба форма, 2 бр. малки диамантени дюзи, 1 бр. малки шариковыми дюзи, 1 бр. тези инструменти за нокти-арт притежават оптимална издръжливост, остри, издръжливост и жизненост - с мощна режещата способност и необходимата ви консистенция на подаване минимално триене, който причинява затопляне.За защита от повреди, когато се нагрее прекомерно с помощта на сорта.Пила за пробиване на ноктите Melody Susie Scarlet с педал с честота на въртене на 30 000 об /мин, което ви позволява да "донесе своя салон за красота у дома" и да направим маникюр сами, като професионалист. Функционални, гъвкави и тиха, тя е незаменим инструмент за ветерани ноктите услуги, така и за начинаещи.

Декларирани характеристики