.

1 Бр. 3D Венецианское Дантелено Рокля От плат С аппликацией, Блуза, на Финала за шиене, Направи си сам, Деколте, Яка, Аксесоари за украса на Костюми (Зелен)

1 Бр. 3D Венецианское Дантелено Рокля От плат С аппликацией, Блуза, на Финала за шиене, Направи си сам, Деколте, Яка, Аксесоари

BGN 4.49

Сума
Налично за поръчка

Материал : полиестер Размер : като за изображении47*30 см/18,5*11,81 инча.Кръст Бод Пакет включва : 1 бр.На яката за бродерия няма лепило, и трябва да се шият ръчно.Цветен бродирана яка можете да шият до всяко място, където и да отидете.Могат да се носят рокли / ризи / ризи.Приложението на яката може да се използва за украса на костюми и покриване на емайла, като придава на вашия подарък нов вид и красота. Забележка : Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения, благодаря за разбирането.Материал : полиестер. Размер : като на снимката. 47*30 см/18,5*11,81 инча.Кръст Бод Пакет включва : 1 бр.На яката за бродерия няма лепило, и трябва да се шият ръчно.Цветен бродирана яка можете да шият до всяко място, където и да отидете.Могат да се носят рокли / ризи / ризи.Приложението на яката може да се използва за украса на костюми и покриване на емайла, като придава на вашия подарък нов вид и красота. Забележка : Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения, благодаря за разбирането.

Декларирани характеристики