.

RHCPFOVR Подаръци с Единорогом за момичета - Чанта с Единорогом, Подаръци за момичета, Украса за Рожден Ден за момичета 8 бр.

RHCPFOVR Подаръци с Единорогом за момичета - Чанта с Единорогом, Подаръци за момичета, Украса за Рожден Ден за момичета 8 бр.

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Найлон подплатаТематичен дизайн на еднорога - Еднорог символ на щастие, късмет, магия и чистота.Това е прекрасно подаръци под формата на еднорог за вашите прекрасни момичета и любителите на еднорози.Нека твоите момичета знаят, колко много за теб означава.Носенето на тези бижута с единорогом ще ви донесе магическа живот и щастие.Пожелавам ви да имате добро настроение всеки миг!.Подаръци с еднорози аксесоари за момичета включват в себе си - вие ще получите красива чанта с единорогом за момичета на съвсем малък, косметичку с единорогом, 2 прекрасни колиета с единорогом и гривна с единорогом, портфейл за монети, стикери с татуировки, ключодържател, 5 завязок за коса с единорогом. всички тези малки аксесоари определено ще предизвика усмивка на лицето на вашето дете и ще служи като пълнител за отглеждане.Идеята на подаръци с единорогом Подаръци най-добри приятели за подрастващите момичета.Подарък за 5-годишно момиче.Подаръци за рожден ден, за малко момиченце. подаръчен комплект за парти с единорогом, подарък "Обратно в училище" за 8-годишно момиче, украса за игри с единорогом!.Подаръци за рожден ден еднорог -Този подарък дава цяла гама от предмети на тема еднорог., това е един прекрасен подарък за вашата дъщеря, племенница, внучка или на рожден ден, парти, Коледа. подаръци за рожден ден с единорогом за момиче на 6, 7, 8, 9, 10 години.Всяко момиче ще се хареса този уникален подарък! - очите момичета осветен.Материали за подаръци с единорогом - Ние се стремим да създаде за вас уникални и смислени подаръци за момичета-еднорози, които ще донесе повече щастие и веселие в живота ви.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма амбиция.Тъй като самите родители, ние обичаме да се правят покупки без риск, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви обслужим в рамките на 12 часа. Само 8 вида тематични подаръци. 1 * Раница на съвсем малък с единорогом, 1 * Косметичка, 1 * Гривна с единорогом, 2 * Колие с единорогом, 1 * Портфейл за монети, 5 * Стикери с единорогом, 1 * Ключодържател с единорогом, 5 * Въже за коса.Супер сладки, Подаръци и аксесоари с единорогом за момичета.Идеални сувенири и подаръци за рожден ден на еднорога за момичета.Вашето дете ще си много обичам.Това е такава изненада!.

Декларирани характеристики