.

Zerodeko 2 елемента стени бижута закачалка украшение кутия за съхранение на пръстен, обеци притежателя бижута щанд колие притежателя на окото снимка на стената, на дис?

Zerodeko 2 елемента стени бижута закачалка украшение кутия за съхранение на пръстен, обеци притежателя бижута щанд колие притежателя

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

ПластмасатаСТЕНЕН органайзер за бижута - Този титуляр за бижута е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.Монтиране на багажник за обеци-Органайзер за обеци с монтиране на стената е идеално за показване на дребно и лична употреба, елегантен и мил. държач за колиета-Този стенен органайзер за бижута може да бъде у дома, в търговията на дребно магазин, на изложението и до голяма степен друг.ЗАКАЧАЛКА за гривни - това е един много полезен и лесен достъп до бижута, изделия, лесен начин да се пазят предмети се организира и ароматно.ЗАКАЧАЛКА за бижута - Благодарение на иновативни дизайн и деликатни умения, органайзер за бижута може да е превъзходно показване на вашите бижута.СТЕНЕН органайзер за бижута - Този титуляр за бижута е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.Монтиране на багажник за обеци-Органайзер за обеци с монтиране на стената е идеално за показване на дребно и лична употреба, елегантен и мил. държач за колиета-Този стенен органайзер за бижута може да бъде у дома, в търговията на дребно магазин, на изложението и до голяма степен друг.ЗАКАЧАЛКА за гривни - това е един много полезен и лесен достъп до бижута, изделия, лесен начин да се пазят предмети се организира и ароматно.ЗАКАЧАЛКА за бижута - Благодарение на иновативни дизайн и деликатни умения, органайзер за бижута може да е превъзходно показване на вашите бижута.Списък на опаковки 2 x органайзер за бижута 2 x залепваща стикер, за да инсталирате Функции-Материал : пластмасов държач за гривни -Цвят : бял органайзер за съхранение на обеци -Размер : 14,00 X6,00 X2,00 см / 5,50 X2,36 X0 висящ органайзер за обеци. - Този стенен органайзер за бижута може да бъде у дома, в търговията на дребно магазин на търговския панаир и на много други места. - Я практичен дизайн позволява бързо да получите достъп до бижута, изделия.Надежден органайзер за вашите бижута, стенен органайзер за обеци. -Този стенен органайзер за колиета, подходящи за съхранение и показване на вашите различни орнаменти от колиета, гривни, обици, стенен органайзер. - Изключителна изработка и добър материал правят този органайзер за обици елегантен и очарователен. - Допълнителен декор за вашата спалня, ще донесе повече красота и чар в декор на вашата стая, стенен органайзер за обеци.

Декларирани характеристики