.

Поли за елха 33-инчов Пола за Коледната елха, Пола за елха от груб конопен плат, Коледен Червен Камион, Украса За Коледната Елха, за Довършителни работи в клетка от Че?

Поли за елха 33-инчов Пола за Коледната елха, Пола за елха от груб конопен плат, Коледен Червен Камион, Украса За Коледната

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Висококачествен материал] : Пола за коледно Red Truck изработени от висококачествена водоустойчива гъста чул, плътен плат позволява на групата на коледни елхи по-точно да се движи по земятаЗашити плиссированная пола от мека памучна тъкан прави групата на коледни елхи е по-нежна и сладка. [Пола във вид на елхи 33 инча] : Идеален размер за повечето коледни елхи, в полата под формата на елхи с достатъчно място за вашите коледни подаръци и коледна украса.Това ще направи вашата коледна елха-красив, добави празничната атмосфера на Коледа и ще даде на целия дом е по-топъл вид. [ПЕРФЕКТНАТА коледна УКРАСА] : Пола за коледната елха, ще даде на коледната елха на бои и топлина, и ще можете да се разложи на коледни подаръци и украса на възглавници за всеки празничен повод, включително хол, спалня, детска, градина, бар, хотел, супермаркет и много повече!. ?НЕЧУПЛИВИ - Украса във формата на топки са изработени от здрава и лека пластмаса, която осигурява отлични нечупливи характеристики.Пластмасов боклук няма да пострада, ако украса са били смачкани. ?БИЖУТА - Красиви печатни декорация за коледни топки са идеални за украса на коледната елха, гирлянди, за да се създаде прекрасна коледна атмосфера.Име на изделието : Полата е под формата на дърво с цифров цветен печат Материал : фланела и т. Параметри : Около 84 см в диаметър и тегло 102 грама В навечерието на сезона на отпуските, просто отложете работата си в страна, нека насладимся момент на среща с близки и приятели!Ние просто се надяваме, че тези красиви декорации ще украсите вашия дом и да се създаде във всяко семейство празнично настроение, което ще позволи на всички членове на семейството се приближи и приятно прекарване на свободното време.Това е нашето просто желание да проектират и произвеждат Празнични украси, и ние вярваме, че всеотдайност прави кариера!.

Декларирани характеристики