.

Vtrem Фризьорски салон Четка за Избърсване на прах от врата, Четка за Избърсване на Прах от врата, Четка за Подстригване на Коса, Фризьорски Аксесоари, Четка За Коса, Ч?

Vtrem Фризьорски салон Четка за Избърсване на прах от врата, Четка за Избърсване на Прах от врата, Четка за Подстригване на

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

✨【Благородна салонная като изтривалка за врата】 Изработени от влакна, гладка, с красив дизайн осигурява много удобен за хващане, удобен и практичен, лесен за употребаИдеалният аксесоар за всички фризьори и стилисти. ✨【Гладко докосване】 Тази четка за коса е изработена от фина найлонов косъм с висока плътност, супер удобна и мека, която внимателно въздействие върху чувствителната кожа и лесно расчесывает коса около врата и ушите, след косене. ✨【Дървена дръжка】 Здрава и удобна за използване и плен. ✨【Лек, но здрав】Размерът на тази фризьорски четки е 5,71 инча (14,5 см) * 1,97 инча (5 см), по-лека и здрава.Но също може да се използва като обикновена четка за коса, за да помете малки замърсяване или остатъци от масата. ✨【Лесна употреба】 Тази четка за врата не пречи на космите.Бихте могли да го измие, просто провеждане под вода няколко минути.Тази четка за коса е идеален за бръснене и подстригване на косата, и тя е задължителна за всяка фризьорски салон или салон. ✨【Благородна салонная като изтривалка за врата】 Изработени от влакна, гладка, с красив дизайн осигурява много удобен за хващане, удобен и практичен, лесен за употреба.Идеалният аксесоар за всички фризьори и стилисти. ✨【Гладко докосване】 Тази четка за коса е изработена от фина найлонов косъм с висока плътност, супер удобна и мека, която внимателно въздействие върху чувствителната кожа и лесно расчесывает коса около врата и ушите, след косене. ✨【Дървена дръжка】 Здрава и удобна за използване и плен. ✨【Лек, но здрав】Размерът на тази фризьорски четки е 5,71 инча (14,5 см) * 1,97 инча (5 см), по-лека и здрава.Но също може да се използва като обикновена четка за коса, за да помете малки замърсяване или остатъци от масата. ✨【Лесна употреба】 Тази четка за врата не пречи на космите.Бихте могли да го измие, просто провеждане под вода няколко минути.Тази четка за коса е идеален за бръснене и подстригване на косата, и тя е задължителна за всяка фризьорски салон или салон.Vtrem поела ангажимент за разработване на козметични средства, така че ние опережаем trendy of beauty, предлагайки професионални козметични продукти с високо качество.Можете да се насладите на най-добрите услуги в нашия магазин.Втрем Фризьорски салон четка за коса. Ще паднат ли от четината?. При нормална употреба, той не ще падне.Нашата висококачествена четка за врата ще продължи по-дълго.

Декларирани характеристики