.

DOITOOL 5 бр. Сменяеми Дръжки за Капаци на Тенджери, Силиконова Дръжка За Капак на Тигана, Универсални Писалки за Капаци на Тенджери, Дръжки за Тигани, Капаци за Кухненс?

DOITOOL 5 бр. Сменяеми Дръжки за Капаци на Тенджери, Силиконова Дръжка За Капак на Тигана, Универсални Писалки за Капаци на Тенджери,

BGN 7.75

Сума
Налично за поръчка

ДРЪЖКА на КАПАКА на ТИГАНА Ергономичен дизайн на дръжката на капака на тигана удобен за хващане, тя е лесно да се обърнатДръжка за подмяна на съдове е Подходящ за всички видове капаци за тенджери с малки дупки, подходящ за капаци на тенджери с диаметър на отвора 0,5-1,2 виж Дръжки за захващане на капаци за тенджери, Изработени от висококачествен силиконов материал, здрави и практични, здрави и стабилни.Дръжка на КАПАКА на тигана Силиконовата дръжка на капака на тигана не гори, тя е лесно да се вземат, тя е кръгла, и я лесно поранить ръце.Дръжка на КАПАКА на КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ с гласове дебела винтовым сърцевина, дърворезба, не ще бъде лесно да се откъснат, по-практичен за употреба.Характеристики Материал : силикон, желязо-Размер : 5.10 инча-Подходящ диаметър на отвора : 0,5-1,2 виж В комплекта са включени 5 дръжки за капаци на тенджери, 5 винтове.

Декларирани характеристики