.

36шт Френски съвет за нокти са бадем форма със средна дължина, гланц предварително приклеенные режийни ноктите (синьо-черен)

36шт Френски съвет за нокти са бадем форма със средна дължина, гланц предварително приклеенные режийни ноктите (синьо-черен)

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Горния лъскав френски ноктите са бадем форми】 Всеки нокът е изгибающийся и монтиране дизайн и цвят го прави максимално естествено!Красив, модерен, ins, trend, горещВие ще бъдете в центъра на внимание на последния вечер, парти, среща, сватба или друго събитие. 【Не причинява вреда на естествен ноктите】 Френч-преса за нокти е изработен от висококачествен акрил ABS-пластмаса, който не е отровен, няма мирис и не съдържа BPA.Просто се насладете им с лекота!. 【Предварително поставени / една стъпка за надавливания】 За разлика от традиционния клип на ноктите, при което лепилото трябва да се нанесе върху ноктите себе си, ние вече сме нанесли лепило на въздушната ноктите си, и трябва само извадете го и лесно да окаже натиск върху ноктите.Идеална за начинаещи!. 【Няколко минути, за получаване на дълготрайни резултати】 Освен това, не лесно да се разделят или да се прекъсне, и той е достатъчно издръжлив, за да продължи 1-3 седмици.Лесно е да маникюр салонного качество за броени минути, без да плащат 50 долара, а не след като прекара в салона повече от 2 часа. 【Подходящ за ноктите на всички размери】 36 бр. административни нокти 12 различни размери, 1 бр. мини пила за нокти, 1 бр. дървена пръчка и 2 бр. почистваща кърпа.В красива опаковка кутия и е чудесен подарък за сестри, жена, семейство и приятели.За разлика от традиционния клип за нокти, при който лепило върху ноктите трябва да се прилага самостоятелно, ние вече сме нанесли лепило на въздушната ноктите си, и трябва само да се сдобият с него от опаковката и лесно притисната до ноктите.Идеална за начинаещи!.

Декларирани характеристики