.

Philbinden 4 бр. Плаващи Украса за аквариум с рибки, Декор за вашия Аквариум, Сладък Малък Водолаз, Свободно Плаващ Около, Аксесоари за Аквариума (лилаво, черно, зелено, си?

Philbinden 4 бр. Плаващи Украса за аквариум с рибки, Декор за вашия Аквариум, Сладък Малък Водолаз, Свободно Плаващ Около,

BGN 4.99

Сума
Налично за поръчка

【Плаващи украса за аквариум 】 : Това е украса за аквариум с рибки светъл и сладък, него не е лесно да се деформира и выцветать, тя е красива украса за вашия аквариум, украса за водолаза са подходящи за повечето аквариумни пейзажи, също е подходящ за малки аквариуми, това е много ярка и интересна украса за аквариум 【Материал за защита на околната среда】 : Бижута cartoon diver са изработени от висококачествен полимер материал, с много плоски и гладки ръбове, без острата миризма, износоустойчиви, безопасни и трайни (не вредят на животните). 【Рибен спътник】 : Водолази в различни цветове, плаваща във вода, правят създаден от вас подводен свят-реалистично. Водолазите плуват в аквариума и могат да се движат по течението, че по-оживено и интересно.Те се играе и тича с рибки в аквариум.Рыбкам харесва, когато с тях да общуват и това носи повече радост в живота си. 【Регулируема плавателност】 : Използвайте копринени конци, за да се мотае шамандура, за да водолаз не падна на дъното по време на гмуркане.Скорост на плаване на водолаза и дълбочина на потъване може да се регулира чрез добавяне на пес различно количество вода. 【Мониторинг на дебита на водата】 : Тези мультяшные водолази могат също да се използват като инструмент за мониторинг на потока на водата в аквариума, в допълнение към декориране на аквариума.При почистване на резервоар просто го избършете с топла вода и изплакнете с, за да продължите да използвате.Украса cartoon diver изработено от висококачествена смола, с много плоски и гладки ръбове, без острата миризма, износостойкое, сигурно и трайно (не причинява вреда на животни).Леководолази различни цветове, плаваща във вода, правят създаден от вас подводен свят-реалистично.Леководолази плуват в аквариума и могат да се движат по течението, че по-оживено и интересно.Те се играе и тича с рибки в аквариум.Рыбкам харесва, когато с тях си взаимодействат и това носи повече радост в живота си.

Декларирани характеристики