.

100ШТ 7 СМ, Сгънат Оригами, Птици, Готови Преливащи Журавлики Оригами за Сватба, Рожден Ден, Празнична маса, Централните Елементи за детската Душа, Вечерни Аксесоари, ?

100ШТ 7 СМ, Сгънат Оригами, Птици, Готови Преливащи Журавлики Оригами за Сватба, Рожден Ден, Празнична маса, Централните

BGN 5.49

Сума
Налично за поръчка

【Този ценен пакет, включени】-1 пакет от 100 бр готови цветни хартиени журавликов оригами. (трябва сами да се обвърже хартиени журавликов с помощта на сектора на рибарството или памучна въжето, и те могат да се използват като подаръци за парти / аксесоари / конфети).Можете да ги обесим на стени, дървета, маси, прозорците или вратата, да му се ослепительную атмосфера на тематични парти по случай рождения ден на туинкъл, парти в класната стая, на новата партия или друга партия. или да ги поставите върху празничната маса. 【Измерение】-Тази госпожица е направена от квадратни дъгова хартия 2,75 инча, размер след сгъване е 2.75 "x 1,38" (издърпайте крила), вижте още снимки в нашата страница, в който ясно е посочен размер.Ние опаковат тези кранове на самолет за лесно транспортиране.Моля, леко издърпайте двете страни за получаване на красив по-широк ефект. 【Различни приложения】 - Нанизани ги и направете венец или камбанка, улов на мечтите, също може да се направи от тях обеци.Направете от тях е бижу, което може да се мотае, преподнесите подарък, поставете в буркан с гирлянди, дайте като сватбени подаръци . идеи за безкрайно много!. 【Най-добри пожелания】 - Госпожица дълго време е бил символ в азиатските култури, олицетворяющим добро здраве, дълголетие, истинност и вярност.Хартиени журавлики оригами стомана символизира късмета, изцеление, надежда, мир и любов.Развешивание ги навсякъде в дома или демонстрация на парти - това не е само символичен жест, но и чудесен начин да изявят малко причудливости и цветове за вашето пространство. 【Направи си сам със собствените си ръце】 - Тези хартиени журавлики, направени от кисело хартия с размер 7 * 7 см, изработени на ръка.Сгъването на всеки кран отнема средно 2-3 минути, 100шт кранове = 3-6 часа на труда. 【Този ценен пакет, включени】-1 пакет от 100 бр. готови цветни хартиени журавликов оригами. (трябва сами да се обвърже хартиени журавликов с помощта на сектора на рибарството или памучна въжето, и те могат да се използват като подаръци за парти / аксесоари / конфети).Можете да ги обесим на стени, дървета, маси, прозорците или вратата, да му се ослепительную атмосфера на тематични парти по случай рождения ден на туинкъл, парти в класната стая, на новата партия или друга партия. или да ги поставите върху празничната маса. 【Измерение】-Тази госпожица е направена от квадратни дъгова хартия 2,75 инча, размер след сгъване е 2.75 "x 1,38" (издърпайте крила), вижте още снимки в нашата страница, в който ясно е посочен размер.Ние опаковат тези кранове на самолет за лесно транспортиране.Моля, леко издърпайте двете страни за получаване на красив по-широк ефект.

Декларирани характеристики