.

Регулируем Ъгъл Корниз за душата Riyidecor (29,5-37,4 x 29,5-37,4), Растягивающийся Г-Образно Извит Завеса за душ, Инсталира без пробиване, Без пробиване за баня, Вани, Магазин за ?

Регулируем Ъгъл Корниз за душата Riyidecor (29,5-37,4 x 29,5-37,4), Растягивающийся Г-Образно Извит Завеса за душ, Инсталира

BGN 27.59

Сума
Налично за поръчка

【Отличен материал】 Обновена неръждаема стомана 304, устойчив на корозия и слънчева светлина, не ржавеющая и никога да не се унищожава, нескользящая, лесна за използване и почистванеДостатъчно издръжлив, за да запази завеса, завесите на прозорците, дрехи и други предмети, выдерживающие товар до 22 кг. 【Лесна инсталация】 В комплект с крепежни елементи от неръждаема стомана, с винтове, със скрепителни елементи и инструменти за монтаж скоби заоблена душ пръти Riyidecor не изискват пробиване на дупки, 2 начина на инсталация и е подходящ за стенни материали, като керамика, мрамор, дървени трупи, теракот, стъкло и т., Лесно запознат. 【Регулируеми и L-образна форма】 L-образно извит дизайн ви дава повече пространство в банята.Дизайн с регулируема дължина (29,5 "-37,4"/75-95 см) ви позволява лесно да се регулира заоблена душ мряна в зависимост от големината на ъгъла. 【СТИЛЕН】 Този корниз за завеса за душа в елегантен стил от полиран метал хармонично ще се впишат във всеки интериор.Атрактивни стенни конзоли предпазват стените от надраскване и запазват прът на мястото си. 【Следпродажбено обслужване】 не забравяйте при покупка, ние винаги обръщаме внимание на качеството на продукта, всеки проблем с тази стока, само се свържете с продавача, без никакво колебание, и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване!. 【Отличен материал】 Обновена неръждаема стомана 304, устойчив на корозия и слънчева светлина, не ржавеющая и никога да не се унищожава, нескользящая, лесна за използване и почистване.Достатъчно издръжлив, за да запази завеса, завесите на прозорците, дрехи и други предмети, выдерживающие товар до 22 кг. 【Лесна инсталация】 В комплект с крепежни елементи от неръждаема стомана, с винтове, със скрепителни елементи и инструменти за монтаж скоби заоблена душ пръти Riyidecor не изискват пробиване на дупки, 2 начина на инсталация и е подходящ за стенни материали, като керамика, мрамор, дървени трупи, теракот, стъкло и т., Лесно запознат. 【Регулируеми и L-образна форма】 L-образно извит дизайн ви дава повече пространство в банята.Дизайн с регулируема дължина (29,5 "-37,4"/75-95 см) ви позволява лесно да се регулира заоблена душ мряна в зависимост от големината на ъгъла. 【СТИЛЕН】 Този корниз за завеса за душа в елегантен стил от полиран метал хармонично ще се впишат във всеки интериор.Атрактивни стенни конзоли предпазват стените от надраскване и запазват прът на мястото си.

Декларирани характеристики