.

Вино Багажник HTLLT, Новост, Рафтове За Декорация на стените, Рафтове С Плаващи Рафтове, Дървен Стенен Рафтове във Формата на Стрелка, Рафтове за Съхранение, Витрина з?

Вино Багажник HTLLT, Новост, Рафтове За Декорация на стените, Рафтове С Плаващи Рафтове, Дървен Стенен Рафтове

BGN 26.34

Сума
Налично за поръчка

Може да бъдат поставени отделно или в няколко КомбинацииВ него могат да се съхраняват предмети от бита, както и да се постави в саксии и други декорации.Проектиран с елемент на стрелките като лейтмотива, форма на елегантна и красива. Ретро стенен рафтове от масивно дърво. Време на доставка : 1-2 дни, очаквано време на пристигане : 12-25 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, ние бързо ще решим всички въпроси за този продукт, благодаря ти!.Може да бъдат поставени отделно или в няколко Комбинации.В него могат да се съхраняват предмети от бита, както и да се постави в саксии и други декорации.Проектиран с елемент на стрелките като лейтмотива, форма на елегантна и красива. Ретро стенен рафтове от масивно дърво. Време на доставка : 1-2 дни, очаквано време на пристигане : 12-25 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, ние бързо ще решим всички въпроси за този продукт, благодаря ти!. ♥ Добре дошли в Моя магазин, вие можете да изберете рафтове различни стилове, можете да намерите 'Llt', на повече стоки за начина на живот на вашият избор!♥ Спецификация : ▶ Материал : дърво ▶ Размер : S, 39,8 × 18 × 9,5 см, L49.8 × 20 × 9,5 см ♥ Характеристики : ▶ Може да бъде окачен на стената ▶ по-Добре съдържа desk чисти и спретнати ▶ Уникален дизайн под формата на елемент стрелка, сладък и красив ▶ Спестяване на пространство, ниско тегло ▶ Може да бъдат поставени отделно или в няколко комбинацияхпримечание : ▶ Този продукт е изработен от дърво, ръчно изработени, на него неизбежно ще останат естествени следи от ръчно изработени, като корозия, дървесни влакна и попадането на гъбички на кожата.Комплектът включва : ▶ 1 × полк▶ 2 × Планина за нокти да съхранявате Удобно и украса на вашия дом, създавайки ефектен вид.

Декларирани характеристики

▶ Material:
Wooden
▶ Size:
S,39.8×18×9.5Cm,L49.8×20×9.5Cm
♥ Features:
▶ Can Be Hung on the Wall:
▶ Better Keep the Desktop Clean and Tidy:
▶ Unique Arrow Element Shape Design,Cute and Beautiful:
▶ Save Space,Light Weight:
▶ Can Be Placed Separately or in Multiple Combinations:
Note:
▶ This Product is Hand-Made Wood Products, Inevitably There Will Be Hand-Natural Traces Such As Wood Grain Crusting and Nail-Eye Exposure.:
This Package Contains:
▶ 1 × Shelf:
▶ 2 × Mounting Nail:
Easily Store and Decorate Your Home for a Chic Experience :