.

DUJIAOSHOU 2 бр. Декорации за аквариум Малък Водолаз, Украса за аквариум, Плаващи Аксесоари за аквариум, Рибки, Другарю игри за аквариум, подходящ за всички видове риби и ?

DUJIAOSHOU 2 бр. Декорации за аквариум Малък Водолаз, Украса за аквариум, Плаващи Аксесоари за аквариум, Рибки, Другарю игри

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Безопасно】 Без остри ръбове, вашата риба ще плува с него, без да се притеснявате за това, че я поцарапаютСладък малкият водолаз - добър другар в игрите с вашата риба. 【Материал】 Сладко малко украса за аквариум diver изработено от безопасна и здрава смола.То няма да се отделят вредни вещества и няма да навреди на околната среда на аквариума му лесно выцветать.Подходящ за сладка и солена вода. 【Регулируема позиция】Позиция за гмуркане водолаз може да се регулира в зависимост от дължината на въжето.Плаващ топка може да се отвори.Ако смятате, че гмуркач плува твърде бързо, може да се добави вода по подходящ начин. 【Декорация на аквариума】 е Подходящ за всички видове пейзажи аквариуми, независимо дали е естествен вятър или фрази, с интересни анимационни герои.Погружающийся гаф с вода, това може да ви помогне да наблюдавате посоката на потока на водата в аквариума.Най-добрите бижута за малки или големи аквариуми. 【Най-добри пожелания】Вие ще получите : 2 декорации за гмуркане, 2 плаващи топчета.Да се надяваме, че като играчка декорации за аквариум те ще направят вашия аквариум красива и добави на шега в живота си.

Декларирани характеристики