.

Angoily 3шт Стълбовете за Подлакътник на Дивана Защита на Оръжие Дивана Падащите Скрити Панти Сгъваема Повдигаща се Рамка Запирающая Линия на Кабинета Референтен Кон?

Angoily 3шт Стълбовете за Подлакътник на Дивана Защита на Оръжие Дивана Падащите Скрити Панти Сгъваема Повдигаща се Рамка

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Регулируема повдигаща се рамка на масата : Тя може да бъде за дома, спалня, всекидневна, подходяща за вратите на гардероба, останалите главата на дивана, кутия за съхранениеОбзавеждане за газогидравлических линии : Подходящ за сгъваеми дивани, конвертируеми легла, врати, шкафове, повдигащи врати и т. Панти за гаражни врати : лесно се инсталират и изтеглят.Може да се коригира по-точно.Повдигаща се рамка журнального маса : Създаване на чертежный или чертежный маса.Идеална за поставяне мека мебел, дверц шкафове, конвертируеми легла, повдигащи врати, vi, Сгъваема ролка категория : Корекция от плоска до 109 градуса.Сгъваема рама е изработена от висококачествено желязо, изработени с висока точност на изработката, която е здрава и безопасно.Списък на опаковки, 3 x сгъваем подвижен скоба Особености -Материал : Желязо панта за подлакътник на дивана -Размер : 24,00 X8,00 X7,00 см. / 9,43 X3,14 X2 Панта за раскладного дивана. -Цвят : както е показано на фигура и оборудване за повдигане на журнального маса - Лесен за инсталиране, лесен за използване за начинаещи или професионалисти, дава възможност за леко и стабилно регулиране на позицията на дивана Регулируема шарнирный лифт останалите главата разтегателни дивана. - Лесен монтаж и демонтаж.Може да бъде по-точно да се коригира опускающийся панта. - Не встряхивается и не расшатывается след инсталацията, трайна и стабилна сгъваема подвижен скоба. -Това може да бъде за дома, спалня, всекидневна, подходяща за вратите на гардероба, останалите главата на дивана, кутия за съхранение диван капаци аксесоари. - Този сгъваем подвижен група подходящ за мека мебел с различни размери сгъваем подвижен скоба.Информация за стоки Панта за повдигане на един плот на Тънка работа, осигурява практичност.Регулируема панта масаж на масата е изработена от чугун, който е с висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира. поставка за откидных крила Този сгъваем подвижен скоба е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.

Декларирани характеристики