.

CERRXIAN 9-Инчов USB 2.0 Type A, за 3 Micro USB 5-Пинов конектор-Сплитер Y за синхронизация на данни и зареждане, Кабел-адаптер за Android (черен)

CERRXIAN 9-Инчов USB 2.0 Type A, за 3 Micro USB 5-Пинов конектор-Сплитер Y за синхронизация на данни и зареждане, Кабел-адаптер

BGN 5.09

Сума
Налично за поръчка

100% чисто ново с високо качество Забележка : Само с един кабел micro usb с етикет transfer поддържа едновременно предаване на данни и зареждане, както и 2 други micro usb са предназначени само за зареждане, функция за прехвърляне на данни липсва.Един включете USB тип A с 3 фоно свещи Micro USB.Удобно зареждат няколко устройства едновременно.Микроразъемник може да използва за зареждане и прехвърляне на данни, а другите две микроразъема могат да налагат само.Предоставя удобни 3-кратна зареждане - без допълнителни кабели или батерии и зарядни устройства не се изисква.Лек и красив, удобен и в переноске. Здрава, гъвкава и екологично чиста обвивка на кабела предпазва жило от крайностите и entanglements.Многофункционален кабел за зареждане 3-в-1 е в крак с времето, зареждайки и прехвърляне на данни към вашето оборудване с най-високо качество и стандарт стабилност.Характеристики : 1. Конектор A : USB 2. Жак B : 3 5-пинов конектор Micro USB 3. Всички мобилни телефони и таблети с порт micro USB, Android телефони, MP3 плейър, Bluetooth слушалки, накрайници за уши, слушалки и слушалки и т. Високоскоростен стандарт USB 2.0 скорост до 480 Mbit/s. Забележка : в Средата на кабел micro USB с 5-пинов конектор е предназначен както за зареждане, така и за два други кабели micro USB с 5-пинов конектор, предназначен само за зареждане!!.

Декларирани характеристики