.

TUAHOUS 2 бр. Магнитен Държач за химикалки, Маркер за сухо Изтриване, Магнитни поставки за чаши, Органайзер с Мини-Гума за сухо Изтриване и 6 бр. Магнитни игли, Аксесоари ?

TUAHOUS 2 бр. Магнитен Държач за химикалки, Маркер за сухо Изтриване, Магнитни поставки за чаши, Органайзер с Мини-Гума за

BGN 4.26

Сума
Налично за поръчка

【Комплект мини-притежателите на магнитни писалки】 Вие ще получите 2 мини-притежателя за магнитни писалки, 1 одинарную окото (4,7x2,7x2,17 инча), 1 двете мрежи (4,72x3,94x1,57 инча), както и 1 мини-гума за сухо изтриване (2,75x1,57x0,51 инча), 6 мини-магнитни игли (0,4 инча)Да ви е удобно поставяне на дръжката, пере грешни бележки и да поставят етикети. 【Лесна употреба】 само трябва Да включите към всеки магнитна повърхност.Държач за химикалки ще ви помогне да подреждане на малки предмети, бързо да ги намерите и в същото време пести място.Клон на притежателя ви помага по-добре, класифицирани канцеларски материали. 【Материал премиум-клас】 Магнитни държачи за химикалки, изработени от висококачествена пластмаса с магнитна опора, издръжлив, с добра адгезией.Гъба за дъската е изработена от висококачествен материал EVA и чувствах плат, я не е лесно да падне. 【Силно магнитно】 На обратната страна на притежателите на магнитни писалки имат различни силен магнит, който може да бъде прикрепен към всяка метална повърхност като хладилник, бяла дъска, шкаф, дъска за сухо изтриване и т. 【Широко приложение】 за Съхранение на повечето канцеларски материали, като например химикалки, моливи, маркери, сухо изтриване, гумички за триене за бяла дъска, управници, стикери и други офиси, домашни или ученически пособия.Моля, обърнете внимание на мини размер.Вие ще получите 2 мини-притежателя за магнитни писалки, 1 одинарную окото (4,7x2,7x2,17 инча), 1 двете мрежи (4,72x3,94x1,57 инча), а в комплекта също е включен 1 мини-гума за сухо изтриване (2,75x1,57x0,51 инча), 6 мини-магнитни игли (0,4 инча).Да ви е удобно поставяне на дръжката, пере грешни бележки и поставят стикери.Само трябва да включите към всеки магнитна повърхност.Държач за химикалки ще ви помогне да подреждане на малки предмети, бързо да ги намерите и в същото време пести място.Клон на притежателя ви помага по-добре, класифицирани канцеларски материали.Магнитни държачи за химикалки, изработени от висококачествена пластмаса с магнитна опора, издръжлив, с добра адгезией.Гъба за дъската е изработена от висококачествен материал EVA и чувствах плат, я не е лесно да падне.На обратната страна На магнитни държатели за писалки разполага с мощен магнит, който може да бъде прикрепен към всяка метална повърхност като хладилник, бяла дъска, шкаф, дъска за сухо изтриване и т.

Декларирани характеристики