.

NICROLANDEE Украса за парти в чест на рождения Ден - 3 бр. Виолетово-Сини Висящи Хартиени Фенери Русалка, създаден с Блестящи Пискюли на Направи си сам за Русалочьего душа?

NICROLANDEE Украса за парти в чест на рождения Ден - 3 бр. Виолетово-Сини Висящи Хартиени Фенери Русалка, създаден с Блестящи

BGN 7.36

Сума
Налично за поръчка

Отлично УКРАСА за парти В стил РУСАЛКА : ЗА разлика от други традиционни фенери във формата на медузи, ние сме добавили флаш кисточке, за да изглежда като опашката, плаващ в океанаШокируйте гости на мястото на инцидента.ПЕРФЕКТНАТА КОМБИНАЦИЯ от ЦВЕТОВЕ на ОКЕАНА : Комплект хартиени фенери съдържа 3 ярки цветове в морски стил.Ярки, разноцветни фенери във формата на медузи!.ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН и ЦВЕТОВА ГАМА : Красиви хартиени фенери с плат swirls.И лъскава коса ще ги направи много по-красива. за многократна употреба хартиен фенер : изисква се 30 минути в осъществяване на собствените си ръце, произведени от здрава качествена оризова хартия и метални подложки, въз основа на хартиени фенери може лесно да се съхранява и да се използва няколко пъти.Всеки фенер е снабден с инструкции за инсталиране.Модерни бижута с фенерчета : Идеален за душата на детето, парти с русалочкой, на партито по повод рожден ден, партита под вода, украса за партита, парти на принцесата, сватби, разкриване на пол, празнични партита и т. Тези светлини може да се използва за най-различни случаи в зависимост от вашите нужди.УНИКАЛНИ ФЕНЕРИ ВЪВ ФОРМАТА НА МЕДУЗИ.Вратовръзка спираловидна четка за рисуване до горната част на скобата, а след това подприте си на дъното на фенера, а шапката ще са увиснали надолу, като създава естествен ефект на медуза.След това завъртете бутона, мигащ фенер под формата на медузи ще привлече вниманието на всеки гост и ще направи вашето парти е напълно ефективна.ОТЛИЧНА СТОЙНОСТ, Благодарение на ВЫСОКОКАЧЕСТВЕННОМУ ДЕКОРАТИВНОМУ НАДДАВАНЕ.Нашите хартиени фенери са изработени от висококачествена рециклирана хартия, така че те са достатъчно здрави за повторна употреба и много по-дълго запазват своята стилна форма.НАПРАВЕТЕ незабравими снимки. необходимо време за самостоятелна работа, е необходимо лесен монтаж.Създайте идеалната празнична обстановка за вашите невероятни снимки.Нашият набор от декоративни фенери разкрасяване на цялото събитие "русалка", създавайки най-страхотна обстановка за вашите незабравими спомени!.Описание на стоките : .Материали : Хартия най-високо качество.Размер : 12 см в диаметър.Цвят : Покажи като образ. 3 Хартиени фенерче във формата на медуза.Ние вярваме, че този набор от специално разработени от фенери ще направи вас и вашите гости незабравими!.

Декларирани характеристики