.

Поцинкована Дъждобран QWEASDF, Покриване на комини от неръждаема стомана, Крепящийся сглобена Комина, Покриване на комини от неръждаема стомана 304, Регулируем Капак н?

Поцинкована Дъждобран QWEASDF, Покриване на комини от неръждаема стомана, Крепящийся сглобена Комина, Покриване на комини

BGN 10.19

Сума
Налично за поръчка

★ Здрав и издръжлив : Поцинкована капачка от дъжд комина и предния капак на комина защитени е за дъжд капациРебрата на комина е по-стегната.Огради за птици изработено от висококачествена неръждаема стомана.Осигурява по-добра защита от дъжд и сняг, предпазва от проникване на птици.Уникален метод на монтаж не изисква инструменти, което го прави идеално решение за всички крайни устройства дымоходных тръби. ★ Капак на комина на покрива : Кръгла корона комина е изработена от алуминиева пластина с дебелина 0,75 mm, не ръждясва, не пада, не се напуква, лесен за почистване.Капак на комина осигурява перфектно изгаряне и предпазва комин от външни влияния, като дъжд или сняг.Много е ефективен за предотвратяване на увисването.Подходящ за всички видове гориво.Уверете се, че времето навън, боклук не падне в кошчето, а животни - през комина. ★ Допълнителен размер : 80 ~ 300 мм материал : неръждаема стомана (може да се отслаби крепежный винт за фина настройка по време на инсталацията) и може да бъде конфигуриран, моля, изберете размер в съответствие с външния диаметър на изпускателната тръба. (Регулируема диаметър, по-голям или равен на 0,3 см) Материал : неръждаема стомана /поцинкована (крепежный винт за фина настройка може да се отпуснете по време на инсталацията). ★ УНИКАЛЕН метод на монтаж : Поцинкована покриване на предното стъкло без инструменти го прави добро решение за всички краища на тръби комина на Капака на комина Тази капак на комина е изработена от неръждаема стомана, така че тя не ръждясва, не пада и не се напуква и лесно за почистване. (Моля, обърнете внимание, че размерът съответства на вътрешния диаметър на интерфейса). ★ Широк спектър от приложения : отработени шкафове от неръждаема стомана, подходящи за печки на дърва, камини, комини, печных тръби и т. Защита от дъжд и сняг Разширени ръба на чадър, ефективно предотвратяват попадането на вятър и дъжд, от тръби, комини, пещи, и т., което позволява да се избегне вредното въздействие на пушача.С този здрав дождевиком ви никога повече не трябва да се притеснявате, че дъждът може да влезе през комина.Дъждобран изработен от неръждаема стомана за здрава довършителни работи.Пръстен за комина - това е краят на системата на комин, който предпазва комин или щранг от прах и отлагания.Размер на продукта : диаметър на 80-300 mm (адаптивни) Материал на продукта : неръждаема стомана /поцинкована Дебелина : 0,7 мм, устойчиви на Висока температура до 450°С съдържание на Пакета : 1 капак на комина и съответните винтове Характеристика : 1.

Декларирани характеристики