.

OLYCRAFT 2 Комплекта Стойка за таблет за Мобилен телефон Бамбук стойка за Таблет За Мобилен телефон Универсална Настолна Док станция за Телефона с Отвор за Зареждане н?

OLYCRAFT 2 Комплекта Стойка за таблет за Мобилен телефон Бамбук стойка за Таблет За Мобилен телефон Универсална Настолна

BGN 6.26

Сума
Налично за поръчка

【Броя и размера на】-Вие получавате 2 комплекта от бамбук за притежателите на мобилни телефони, 2 бр Готови размер е около 14 см / 5.5 инча и дължина 8,5 см / 3.3 инча височина 8,1 см / 3. 【Премиум качество】-Произведен от внимателно отобранного висококачествени бамбук, с гладка повърхност, за многократна употреба и здрав.Дизайн, съответстващ на пазу, осигурява стабилност на каботажните за мобилни телефони. 【Преносим мини-титуляр】-Бамбук тенис на притежателя на телефона, лесен и малки по размер, лесно се събира и е запознат, може да се използва при пътуване, бизнес пътувания и други случаи, няма да отнеме твърде много място. 【Повишаване на обзавеждане】-Бамбук стойка за таблет за мобилен телефон ви позволява да задържат по-голяма част от смартфон под идеален ъгъл на видимост в пейзажна или портретна ориентация по време на гледане на филми, приятни игри, общуване с приятели, не возясь с телефона. 【Широко приложение】-Не може да се използва като малък притежателя на телефона, също така е подходящ за картички, малки снимки, бележки и други предмети, можете да го използвате по своему. 【Броя и размера на】-Вие получавате 2 комплекта от бамбук за притежателите на мобилни телефони, 2 бр. Готови размер е около 14 см / 5.5 инча и дължина 8,5 см / 3.3 инча височина 8,1 см / 3. 【Премиум качество】-Произведен от внимателно отобранного висококачествени бамбук, с гладка повърхност, за многократна употреба и здрав.Дизайн, съответстващ на пазу, осигурява стабилност на каботажните за мобилни телефони. 【Преносим мини-титуляр】-Бамбук тенис на притежателя на телефона, лесен и малки по размер, лесно се събира и е запознат, може да се използва при пътуване, бизнес пътувания и други случаи, няма да отнеме твърде много място. 【Повишаване на обзавеждане】-Бамбук стойка за таблет за мобилен телефон ви позволява да задържат по-голяма част от смартфон под идеален ъгъл на видимост в пейзажна или портретна ориентация по време на гледане на филми, приятни игри, общуване с приятели, не возясь с телефона. 【Широко приложение】-Не може да се използва като малък притежателя на телефона, също така е подходящ за картички, малки снимки, бележки и други предмети, можете да го използвате по своему.OLYCRAFT 2 комплекта стойка за таблет за мобилен телефон бамбук стойка за таблет за мобилен телефон Универсална настолна док-станция за зареждане на телефона Тази мини-настолна поставка може да осигури надеждно закрепване за вашия смартфон.

Декларирани характеристики