.

Подобрена UV-маска за езда от мухи с уши - Конче Солнцезащитная маска от ликра Quiet Ride Elasticity от мухи със защитата на ушите (Леопардовый принт 2)

Подобрена UV-маска за езда от мухи с уши - Конче Солнцезащитная маска от ликра Quiet Ride Elasticity от мухи със защитата

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

? Защита на очите : по-Малки дупки в мрежата помагат да се предпази окото от по-голямо количество насекоми, прах и сено ? Комфорт тъкан : Плат удобна, мека и еластична, лесно се носи, тя е здрава и лесна За тази маска за коня се използва найлон, който се затваря в лицето на конете от ухо до челото.Лесно надеваемый по време на процеса, той не ще стимулира кон. ? Удобна засаждане : лека и дишаща маска за коне, подходящ за дълго носене, която прогонва мухи и насекоми, а също така поддържа конят остротата на зрението и слуха; Мека окото предпазва очите и ушите, като предоставя пълна видимост, и тази маска за кон няма да бъде твърде близо, конят може да отвори очи. ? Защита от слънцето : защита от uv лъчи, с изключение на област на окото. ? Висококачествени тъкани : Маска за коня изработени от участък от, дишаща еластична тъкан ликра, което осигурява на коня най-надеждна защита.Той е удобен за продължително носене. ?Маска за коне horses : Отлично сервизно обслужване 30 дни могат да бъдат върнати.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез оформяне на поръчката, и ние ще отговорим на вашите въпроси. ? Лесно почистване : може да се пере в перална машина, лесен за почистване. Размер : един конете стил : С дълги носове Мека окото триизмерен дизайн предпазва очите и ушите, като същевременно осигуряват пълна видимост.Тази маска за езда осигурява защита от uv и работи по време на езда, изпълнения или състезания.Идеален за любители, за начинаещи, запаметява състезатели.

Декларирани характеристики