.

12 ГРАМА Восьмикратного овлажняващ тоник Hyaluron 150 мл | Полимерна, Низкомолекулярная хиалуронова киселина, Ниацинамид, Аденозин | Вода Bambusa Vulgaris 600 000 части на милион | С?

12 ГРАМА Восьмикратного овлажняващ тоник Hyaluron 150 мл | Полимерна, Низкомолекулярная хиалуронова киселина, Ниацинамид, Аденозин

BGN 43.20

Сума
Налично за поръчка

✅ ВОДА BAMBUSA VULGARIS 600 000 части на милион вода Bambusa vulgaris съдържа активни съставки, витамини, аминокиселини и минерали, които не само овлажняват, но и подсилват еластичността на кожата и като бариера на кожата, като я прави здрава всеки ден. ✅ 8 ВОСЬМИКРАТНАЯ ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА.Той се състои от 5000 Da с ултра ниски молекулно тегло, низкомолекулярного тегло и среднемолекулярного тегло.Той дълбоко се абсорбира в кожата, така че можете да се наслаждавате на влагата отвътре навън. ✅ ИНФУЗИЯ НИАЦИНАМИДА и АДЕНОЗИН.Това намалява петна и проблеми по кожата, а също така помага за подобряване на тонуса на кожата. ✅ ЛЕСНО СЕ НАНАСЯ.След измиване на лицето, на първия етап за грижа за кожата, нанесете необходимото количество от крема, намокрете го с памучен диск и внимателно почистете отвътре навън, за да се подготви кожата. ✅ ОВЛАЖНЯВАЩ ТОНИК.Дълбоко овлажнява сухата и закалени кожата.Хидратация / успокаивание на кожата.Смазване на повърхността на кожата.

Декларирани характеристики