.

Електрическа Въртящата се Поставка за Коледно GAVALE с 3 Регулируеми Настройки, Въртящи се на 360 Градуса Регулируем Държач Поставка за Коледно за Изкуствени елхи, 80 см/

Електрическа Въртящата се Поставка за Коледно GAVALE с 3 Регулируеми Настройки, Въртящи се на 360 Градуса

BGN 23.61

Сума
Налично за поръчка

Завъртане на 360 градуса : Когато тази поставка за коледно продължава да се върти, в продължение на 70 секунди, за да се постигне двустранно завъртане на 360 градуса, ще бъдат показани всички ъгли на елхатаРЕГУЛИРУЕМ отвор за монтаж : трите винта на скобата за коледната елха може да се регулира, а максимален вътрешен диаметър на опора е 3,3 виж Забележка : Тази поставка за коледно не съдържа коледната елха.ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Тази въртящата се поставка за дърво, изработени от здрав материал ABS.Идеален аксесоар за коледната елха - отлично допълнение за декорация на вашия дом за Коледа.КАК да използвате : Първо инсталирайте четири крака скоба за коледната елха, след това поставете на коледната елха в централната опора на скобата и най-накрая, завийте винтовете, за да фиксирате коледна елха.МНОГОЦЕЛЕВИ : Подходяща за изкуствени дървета на закрито и на открито.Отличен за къща, магазини и т. също така може да се използва като поставка за чадъри в градината, на плажа, в къмпинг.Въртящата се поставка за коледно ви позволява да видите всеки ъгъл на изкуствени елхи, тъй като поставка за коледно дърво непрекъснато се върти на 360 градуса на всеки 70 секунди плавно и тихо движение, освобождаване на всяко бижу.Параметри : Име на продукт : Електрическа въртящата се поставка за коледно Цвят : тъмно зелен Размери : 66 см / 26 инча, 80 см / 31 см Применимая желязна тръба : около 3,3 см / 1.3 инча Височина неприменимой коледни елхи : до 3 м / 9,8 фута Комплект : 1x Поставка за коледно Инструкции за монтаж : 1. Поставете 4 крака напречен канал в долната част на подставки2. Поставете елхата в най-горния отвор влакчета и ръчно завъртете 3 триъгълни винт, за да се плътно обхванете ствола на дървото.Моля, запазете коледната елха в изправено положение, за да поставка за коледно можеше да работи гладко. Лек кабел трябва да се монтира около багажника, а след това се свържете към удлинителю на променлив ток или електрически контакт.(Кабел осветление може да загораживать елха, ако щепселът на кабела осветление излиза от краищата на клоните на дърво. Включете адаптера dc ще бъдат свързани към конектора за постоянен ток в разпределителната кутия поставка за коледно, включете ключа, поставка за коледно започне да работи. Дървото трябва да бъде инсталирана вертикално и непрекъснато е балансирана, за да поставка функционира правилно.

Декларирани характеристики

Product name:
Electric rotating Christmas tree stand
Color:
dark green
Size:
66cm/26in, 80cm/31in
Applicable iron pipe:
about 3.3cm/1.3in
Applicable tree height:
tree up to 3m/9.8ft
Packing List:
1x Christmas tree stand:
ASSEMBLING INSTRUCTIONS:
1. Press 4 legs into the cross channel at the bottom of the stand:
2. Place the tree into the top hole of the stand, and turn 3 triangle screw manually to hold the trunk of tree tightly. Please keep the tree upright so that the christmas tree stand can work smoothly.:
3. The light cord must be mounted around the trunk, and then connected with AC extension cord or wall outlet.(The tree may get obstructed by the light cord if the plug of light cord comes from the edge of tree branch.):
4. The DC plug of adaptor will be plugged into DC jack in christmas tree stand switch box, turn on switch, the christmas tree stand will start working.:
Note:
1. Tree must be installed upright and balanced at all times in order for stand to function properly.:
2. Make sure the tree can rotate properly for a few minutes before decorating.:
3. Ensure the tree will not get obstructed by the light cord, so the christmas tree stands can work smoothly.:
4. While christmas tree stands is working, keep loose objects away from the tree.:
5. Pull the adaptor out from AC outlet if christmas tree stands doesn’t work. :