.

Много Голяма Чанта за съхранение на IHOMAGIC с Дръжки за носене, Тежкотоварни Контейнери за съхранение на багаж, Организаторите на облекло от здрав Полиестерен плат, В?

Много Голяма Чанта за съхранение на IHOMAGIC с Дръжки за носене, Тежкотоварни Контейнери за съхранение на багаж, Организаторите

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Това е не само чанта за съхранение под леглото, но и туристическа чанта, за да се движат, чанта за кабинет и пътна чантаМоже да се използва за производство на одеяла, постелки, възглавници, дрехи, шалове, пуховых одеяла, хавлиени кърпи, възглавници и дори спални чували и играчки.Той също така е подходящ като подарък за нов дом или за студенти, които се движат в рамките на общежитието.Може да се постави в кола, да вземе със себе си при пътуване и да използвате по време на къмпинг. 1【Изискан дизайн на детайлите】 Отстрани и в средата на чантата има дръжки за лесно пренасяне.Отвън чанти за съхранение има един малък прозрачен джоб от PVC, в който можете да сложите малка карта-етикет с някои описва, за да знаеш, че се съхранява вътре. 2【Много голям контейнер за съхранение с обем 100 литра】Размера на чантата-организатор за съхранение е 27,5x16,5x13,7 инча (70x42x35 см).Капацитетът е 100 л, това е достатъчно за съхранение на 2 пуховых одеяла, няколко пледов и възглавници.Тази чанта - идеалното решение за съхранение на закрито и преместване. 3【Тъкан от полиестер 600 D Oxford за продължителна употреба】 Тъкан от полиестер 600 D oxford устойчиви на износване и разкъсване.Чанта за съхранение може да защити вътрешния неща от влага и прах.Приятелски напомням : вътре няма никаква подкрепа.Чанта ще запази своята собствена форма, когато ще бъде изпълнен с дрехи. 4【Многоцелеви】 Можете да съхранявате различни неща, като например ваканционни имоти дрехи и обувки, завивки, хавлии, дребни домакински уреди и т. Тази много голяма чанта с цип подходяща за съхранение в гардероба или в пералното помещение.Тя може да се използва за опаковане на дрехи при преместването. 5【Двустранен здрав цип】 Откриващата се от 3 страни на кутията и двойна светкавица улесняват вынимание /сгъваеми елементи.Депозират ви носи не само чисто и опрятное помещението, но и приятно и комфортно усещане, когато видите опрятное помещение.Надяваме се, че тази чанта за съхранение ще ви донесе повече топлина и комфорт. 1【Изискан дизайн на детайлите】 Отстрани и в средата на чантата има дръжки за лесно пренасяне.Отвън чанти за съхранение има един малък прозрачен джоб от PVC, в който можете да сложите малка карта-етикет с някои описва, за да знаеш, че се съхранява вътре. 2【Много голям контейнер за съхранение с обем 100 литра】Размера на чантата-организатор за съхранение е 27,5x16,5x13,7 инча (70x42x35 см).

Декларирани характеристики