.

Комплекти за бродерия VICASKY Комплекти за бродерия 2 бр., Игла за тепане, Сменяеми дръжки за игли, Дървена Дръжка, Игли За Тепане, Инструменти за игли от Вълна, филц, Дръ?

Комплекти за бродерия VICASKY Комплекти за бродерия 2 бр., Игла за тепане, Сменяеми дръжки за игли, Дървена Дръжка, Игли

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Вълнен Филц Занаят Удар Инструмент Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използванетоДървени дръжки за сплъстяване на козината игли - добри сменяеми игли за подмяна на стари или счупени.Дръжки за игли за тепане - С помощта на този комплект дръжки за перфорационных орел ще ви бъде лесно да работи по пробиване.Сменяеми дръжки игла форма на игли за тепане - лесни за инсталиране и използване, което може да ви спести много време и труд.Дървена дръжка с чувствах игла - подходящи за начинаещи и опитни хора, лесни за употреба и монтаж.Вълнен Филц Занаят Удар Инструмент Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Дървени дръжки за сплъстяване на козината игли - добри сменяеми игли за подмяна на стари или счупени.Дръжки за игли за тепане - С помощта на този комплект дръжки за перфорационных орел ще ви бъде лесно да работи по пробиване.Сменяеми дръжки игла форма на игли за тепане - лесни за инсталиране и използване, което може да ви спести много време и труд.Дървена дръжка с чувствах игла - подходящи за начинаещи и опитни хора, лесни за употреба и монтаж.Списък на пакетите 20 x перфорационных игла форма на дръжките Характеристики -Използва се прецизионное производство със стабилни характеристики и висока надеждност. - Професионален и практичен дизайн с красив външен вид, лесен за переноске и използване. - Материал : Дърво. - Размер : Приблизително. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването. - Гладка повърхност и хубаво полиран, аккуратная и щедра, така че не е нужно да се притеснявате за това, че имате увреждане на ръка. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Лесен монтаж и демонтаж, както и лесна за употреба, спестяване на време и усилия.Информация за стоки търсите професионална, достъпна на цена ръкохватка за перфорация?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален комплект за пробиване игла форма на дръжките трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики