.

DXMRWJ Реколта Кошница за дрехи от естествена дървесина, Аксесоари за дома, Органайзер за дрехи, Сгъваема кош за мръсни дрехи (Цвят: A, Размер: 42x44 см)

DXMRWJ Реколта Кошница за дрехи от естествена дървесина, Аксесоари за дома, Органайзер за дрехи, Сгъваема кош за мръсни дрехи

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Начало на живота със сигурност е добър помощникСложете една книга, дистанционно управление, закуска, дрехи, играчки и т. По време на транспортиране, имайте гънки, отворени за съхранение на неща, които може да се възстанови.се сгъва, когато не се използва, удобен за съхранение.Кошница за съхранение е по-голяма капацитет, спестява място и може да бъде поставен на много места.Начало на живота със сигурност е добър помощник.Сложете една книга, дистанционно управление, закуска, дрехи, играчки и т. По време на транспортиране, имайте гънки, отворени за съхранение на неща, които може да се възстанови.се сгъва, когато не се използва, удобен за съхранение.Кошница за съхранение е по-голяма капацитет, спестява място и може да бъде поставен на много места.Информация за продукта : Тип : кръгла кошница за дрехи Материал : плат Оксфорд Размер : 42x44 см Характеристики : с дръжки, сгъваема, водоустойчив, голям капацитет Опаковката включва : 1 бр. X кошница за дрехи Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и освещения2. Моля, оставяйте малко отклонение в данните измерений3. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване на кошници-организатор за детски играчки.

Декларирани характеристики