.

Накладки за автомобилни предпазни колани с принтом на африканския слон GePrint, накладки за раменните колани, защита на врата и раменете от триене колан за безопаснос?

Накладки за автомобилни предпазни колани с принтом на африканския слон GePrint, накладки за раменните колани, защита на врата

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

△ [Високо качество] : Нашият автомобилен колан е изработен от полиестер на повърхността и бутадиен-стирольного каучук вътре, който са много меки, удобни и дишащи △ [ЛЕСЕН МОНТАЖ И перфектно КАЦАНЕ] : може да се установи бързо, без използване на други инструменти.Долу той здрава велкро, и просто трябва да го отворите, да се определи безопасно колана си и затегнете, като при това той е подогнан и е подвижна. △ [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] : Нашата тампон за колан на автомобила, предназначени за повечето видове предпазен колан, може да се използва в автомобили, самолети, както и за колани раници, багаж, чанти за фотоапарати и всичко, което е снабдено с пагон, и всичко останало, което трябва да е удобно сезон. △[ПОВЕЧЕ СИГУРНОСТ ЗА СЕМЕЙСТВОТО] : Отличен избор на материала гарантира, че лигавицата на колана ще защити вашата гръдния кош, ключицата и шията по време на аварийно спиране или дори аварии, осигуряване на собствениците и членовете на семейството е по-комфортно и безопасно шофиране.Защитете себе си и своите близки!. △ [НИЕ ТЪРЖЕСТВЕНО се ЗАДЪЛЖАВАТ] : Ако имате някакви проблеми, моля първо, пишете ни за страховете си.Ние се ангажираме да ви предложим най-добрия продукт и обслужване. △ [Високо качество] : Нашият автомобилен колан е изработен от полиестер на повърхността и бутадиен-стирольного каучук вътре, който са много меки, удобни и дишащи. △ [ЛЕСЕН МОНТАЖ И перфектно КАЦАНЕ] : може да се установи бързо, без използване на други инструменти.Долу той здрава велкро, и просто трябва да го отворите, да се определи безопасно колана си и затегнете, като при това той е подогнан и е подвижна. △ [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] : Нашата тампон за колан на автомобила, предназначени за повечето видове предпазен колан, може да се използва в автомобили, самолети, както и за колани раници, багаж, чанти за фотоапарати и всичко, което е снабдено с пагон, и всичко останало, което трябва да е удобно сезон. △[ПОВЕЧЕ СИГУРНОСТ ЗА СЕМЕЙСТВОТО] : Отличен избор на материала гарантира, че лигавицата на колана ще защити вашата гръдния кош, ключицата и шията по време на аварийно спиране или дори аварии, осигуряване на собствениците и членовете на семейството е по-комфортно и безопасно шофиране.Защитете себе си и своите близки!. △ [НИЕ ТЪРЖЕСТВЕНО се ЗАДЪЛЖАВАТ] : Ако имате някакви проблеми, моля първо, пишете ни за страховете си.

Декларирани характеристики